bold Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Witam Zapraszam wszystkich do dodawania wpisów do blogu, ale wpierw do zapoznania się z regulaminem widocznym poniżej. Adres blogu: https://xbq.pl . Ważne fakty: Wiek bloga: dwa lata, ale od roku stoi ten blog (wcześniej nic nie stało) PR: 1 Indeksacja: w przeciągu godziny Jak widać blog jest bogaty we wpisy niezawierające żadnych linków. Wpisy bardzo szybko się indeksują. Bardzo proszę o artykuły: unikalne - jeżeli po losowych sprawdzeniach wpis będzie również gdzieś indziej, link zostanie usunięty 2000 znaków --------> 1 link w treści proszę podać tagi, tytuł wpisu, a link stworzyć w dowolny sposób w html, chyba każdy wie jak (jednak nie wie, a wiec podam przykładowy tekst (pod regulaminem). NIE stosujemy w tekście słów kluczowych typu "Zapraszamy do psycholog Warszawa" itd. itp. Google radzi sobie z odmienianiem lepiej niż myślicie. artykuł ma być artykułem, a nie wpisem w katalogu. Nie opisujemy swoich stron, ale poruszamy jakiś temat. Nawet w tematach niepowiązanych ze stroną można sprytnie wkomponować nasze słowo kluczowe! tagi to NIE słowa kluczowe, więc proszę w nich też nie pisać "urolog Warszawa". Jeżeli będą złe - sam je zmienię i wpiszę odpowiednie. Jak wstawić link w html? Nasz precel nie jest dla <a href="https://naszastrona">idiotów</a>. Artykuły proszę przesyłać przez e-maila: bold91 [at] tlen [dot] pl Blog jest zadbany i cały czas będzie podlinkowywany. Gwoli ścisłości, przyjmuję artykuły z wielu tematyk. Gwarantuję, że wpisy, które same nie złapią indeksu również będą wspomagane Całość nie zniknie w sieci, o czym zaręczyć mogą członkowie moich zamkniętych preclów Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylar Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Nie szkoda zaśmiecać go artykułami ogólnymi? Skoro większość wpisów dotyczy gier, mmorpg? Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Artykuły tego typu będą cały czas dodawane Reszta będzie pojawiać się w odpowiednich kategoriach. Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylar Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Miałem na myśli precel tematyczny ale w sunie mało wpisów byś miał. Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgadza się, precel tematyczny nie wchodzi w grę Aktualnie dostałem jeden artykuł, po kilku minutach trafił do indeksu Zapraszam ;P Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klemensZeSklerozą Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 bold, zdradź dla lamera jak sprawdzasz, że artykuł trafił do indeksu a ja wysmażę artykuł (chociaż to ja powinienem być wdzięczny, a nie ty jeszcze powinienes mnie uczyć...). Nawet skleroza nie usprawiedliwia cię z braku wpisu o wykorzystaniu darmowego kodu do katalogu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylar Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 bold, zdradź dla lamera jak sprawdzasz, że artykuł trafił do indeksu a ja wysmażę artykuł (chociaż to ja powinienem być wdzięczny, a nie ty jeszcze powinienes mnie uczyć...). Chyba wystarczy część tekstu wklepać w google a już się pojawi w wyszukiwarce? Przynajmniej ja tak sprawdzam. Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klemensZeSklerozą Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Acha. I jeszcze ważne aby w tym miejscu co chcemy, a nie na innej stronie... Nawet skleroza nie usprawiedliwia cię z braku wpisu o wykorzystaniu darmowego kodu do katalogu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 W google wpisujesz site:adres_podstrony_z_artykułem.pl Albo wklejasz fragment tekstu, jak @Sylar doradził. Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylar Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Czy w h1,h2,h3 mogą być słowa kluczowe samodzielne? np. Marvel Heroes kolejny Marvel Heroes Online i ostatni Marvel ? Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 W nagłówku powinny znaleźć się informacje dotyczące tego, co znajdzie się w akapicie następującym po nim. Dbam o to, aby to wszystko wyglądało jak zwykły blog. Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Rewelacja, błyskawica i bardzo dobra aura - dzięki 10 lat doświadczenia! Biuro Tłumaczeń Arte et Lingua - tłumaczenia pisemne oraz obsługa językowa konferencji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klemensZeSklerozą Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Wpis przyjęty bardzo szybko, zaindeksowany jeszcze szybciej! Rewelacja = polecam i trzymam kciuki, by stronka została na zawsze w necie... Nawet skleroza nie usprawiedliwia cię z braku wpisu o wykorzystaniu darmowego kodu do katalogu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zapewniam, że zostanie i dziękuję za podesłane artykuły. Jeszcze raz powtarzam, przyjmuję UNIKATY, nie żadne mieszarkowe szamba, których dostałem już kilka. Jeżeli zamierzacie takie przesłać, darujcie sobie i mi niepotrzebnej straty czasu. Niedługo wprowadzę możliwość dodania artykułu przez panel admina WP, będzie wygodniej. Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
positive Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 fotki sam wstawiasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.