Achil Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Dalej testujemy różne ustawienia vps. Generalnie ruch jest dość duży i sporo dodań, niektóre bazy danych dość urosły. Szukamy optymalnego ustawienia. Mimo wszystko powinno działać ok, musiałeś mieć pecha trafiając na duży taffic. Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Przepraszam wszystkich za te problemy z serwerem. W poniedziałek kupię nowy i przeniosę część strony by odciążyć vpsa. Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Przez przypadek chyba udało się jednak optymalnie ustawić vps, póki co śmiga ładnie, ale serwer będzie pod baczną obserwacją. Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Zostało dwa dni do rocznicy powstania grupy. Z tej okazji cały dzisiejszy dzień pierwsza tego typu promocja w mojej grupie: 1 za 1 Kup dowolną ilość multikodów - prześlij go na info@katalogistron.eu a dostaniesz tyle samo gratis. Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylar Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Promocja dotyczy również MIX 80? Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 tak Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylar Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Skorzystałem z promocji, podwojenie dostałem praktycznie od razu po przesłaniu kodu. Grupę mogę polecić w 100%, dotychczas przeprowadziłem kilkanaście testów na darmowych kodach, zawsze wzrosty, w dodatku utrzymują się. Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Dzięki za pozytywną opinię. Ponieważ część zamówień była dzisiaj późnym wieczorem, promocja cieszyła się powodzeniem, przedłużam ją do piątku do 24.00. Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aneczka86 Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Skorzystałem z promocji, podwojenie dostałem praktycznie od razu po przesłaniu kodu. Grupę mogę polecić w 100% Potwierdzam, ja również otrzymałam kody błyskawicznie i też korzystałam już wiele razy z grupy Achila. Polecam:) Trends.pl- projektowanie stron www, kampanie Facebook, Adwords! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Również dziękuje za dobrą opinię. Zastanawiam się jaką promocję zrobić jutro w rocznicę? Jeden kod w cenie dwóch? Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salwek Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Witam, Masz mozliwosc platnosci paypalem ? Just Web Design - Not a Big Deal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Można paypalem, zamówienie można złożyć mailem. Ponieważ nie mogę nic rozsądnego wymyślić na rocznicę, przedłużam promocję dublowania kodów dzisiaj do 24.00. To ostatni dzień promocji. Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylar Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Nie ogarniam tego błędu: Tagi mogą zawierać co najwyżej 1 elementów (słowa/frazy oddzielone przecinkami). Czy jeśli tag brzmi: gry online to mam zrobić dwa tagi: gry|online ? Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 17 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2013 takie są ustawienia wp-kat tagów: tag1, tag2 {tag1a|tag1b}, {tag2a|tag2b} zwykle minimum 1 tag max 5. Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylar Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ubolewam nad brakiem MIX 80 promowany/wyróżniony, warto dopłacić kilka zł. i mieć o dwa linki więcej we wpisie. Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.