stefan_96 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Witam, zaóważyłem dziś dziwną sytuacje mianowicie pozycjonowałem stronę na frazę "wyprawka do szpitala" i wczoraj Google free monitor pokazywał mi że jestem na 15 poz. a dziś na 200 pozycji mnie nie ma w google. Czy to jakiś chwilowy błąd czy fakt. Linkowałem w sumie trzy frazy w 150 katalogach tylko ta jedna znikła nagle, a reszta powoli skacze do góry. Posiadam taki tam sklep dla niemowląt www.wyprawki-dzieciece.pl Domy weselne. Znajdź idealne miejsce na imprezę okolicznościową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianL Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Bez podania adresu strony nikt Ci nic nie wyczaruje, Jeśli nie ma Twojej strony w "indeksie" (celowo w cudzysłowie) to ban, ale jeśli mówisz że na inne frazy się pojawia, to filtr, albo nic z tych rzeczy tylko jakaś czkawka. SEO in Bielsko-Biała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Linkowałem w sumie trzy frazy w 150 katalogach tylko ta jedna znikła nagle Pewnie niebawem nagle zniknie i reszta... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan_96 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 A no bez żartów, Uff jednak "czkawka" rano mnie nie było a teraz na 11 poz. jestem w trybie prywatnym na przeglądarce. Mogłem najpierw sprawdzić kolejny raz a potem pisać posta, przepraszam za zament . Ale przynajmniej wiem że takie rzeczy się zdarzają, może zbyt często sprawdzam. Posiadam taki tam sklep dla niemowląt www.wyprawki-dzieciece.pl Domy weselne. Znajdź idealne miejsce na imprezę okolicznościową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue_Magic Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 To podasz ten adres strony czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan_96 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 proszę www.wyprawki-dzieciece.pl Posiadam taki tam sklep dla niemowląt www.wyprawki-dzieciece.pl Domy weselne. Znajdź idealne miejsce na imprezę okolicznościową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue_Magic Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Wpisałem z ciekawości w G hasło " wyprawka do szpitala " i Twoja strona pojawiła się na 11 miejscu. Czyli jak widać jest okey ;-) jest tylko jedno " ale " Popraw wtyczkę FB. Zmniejsz szerokość, bo na obecną chwilę nie wygląda to zbyt dobrze. Ale sama strona mi się podoba ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan_96 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Już zwróciłem na to uwagę kolesiowi od strony. Podkategorie z odzieżą aktualnie przerabiamy(by było łatwiej wyszukiwać po rozmiarach) i aktualnie jest troszkę burdel na stronie (dlatego nie chciałem teraz się chwalić). Chcę zrobić jeszcze optymalizację, a dokładnie opisy podstron meta description i znaczniki h1, h2, niestety na php się nie znam ,a ciężko coś się doprosić twórcy strony o modernizację ( prędzej sam się nauczę ) Posiadam taki tam sklep dla niemowląt www.wyprawki-dzieciece.pl Domy weselne. Znajdź idealne miejsce na imprezę okolicznościową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue_Magic Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 ciężko coś się doprosić twórcy strony o modernizację Więc ZDECYDOWANIE zmieć " Twórcę "... Jeśli chodzi o podstawy to możesz się tego nauczyć sam. Osobiście znam tylko podstawy ale jeśli chcesz to się nauczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Na hasło 'wyprawka do szpitala' twoja strona nie jest pozycjonowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stefan_96 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 A jak to sprawdziłeś? Sprawdziłeś anchor text na stronie backlink watch, czy Majesticseo ? Sprawdzałem tam i nic nowego nie pokazuje. Jedynie na google webmaster widać przypływ BL linków Posiadam taki tam sklep dla niemowląt www.wyprawki-dzieciece.pl Domy weselne. Znajdź idealne miejsce na imprezę okolicznościową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
infobank Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 przecież to proste - dostałeś wynik rano z innego data center, np. takiego który nie został jeszcze zaktualizowany dla Twoich okien najlepsze markizy - dla wszystkich adwokat - lub książka telefoniczna - oferty różnego typu, taniej nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.