FEVLOG Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Witam. Otóż buduję zaplecze seo i mam dylemat, bo posiadam domenę która ma ponad rok czasu, jest bardzo dobrze linkowana, zajmuje top 3 w ciężkich frazach i teraz pytanie jest takie, czy mogę utworzyć blogi na niej w taki sposób. zaplecze1.mojanazwa.pl zaplecze2.mojanazwa.pl zaplecze3.mojanazwa.pl itd.? Czy będzie to dobrze skutkowało na wartość tych blogów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gphp Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 To powinno się sprawdzić. Nie którzy robią zaplecza na wordpress'ie i jest dobrze, a jeżeli ty masz taką stabilną stronę to powinno być jeszcze lepiej. Skuteczne katalogowanie od 5zł Budowa zaplecza SEO Lista najlepszych katalogów SEO - dla pozycjonerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam196 Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Na pewno nie, jeśli będziesz linkować z dobrych stron i nic nie przeskrobiesz to nie będzie to miało znaczenia, że na sub domenach postawiłeś blogi ale ja na twoim miejscu zrobiłbym te blogi na osobnej domenie, jak chcesz ich postawić z 5 to polecam skorzystania z seo hostingu dzięki temu każda domena ma inne ip co ma znaczenie dla google Gorąco zachęcam do zajrzenia na mojego bloga Web News, gdzie możecie przeczytać wiele ciekawych artykułów na temat nowych technologii, sprzętu oraz oprogramowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.