Gary_Kuper Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 Znacie jakiś automat dodający do płatnych katalogów/precli? Szukam jakiegoś rozwiązania aby calkowicie automatycznie dodawać opisy do płatnych katalogów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 SEOcat dodaje do płatnych seokatalogow, płatnych sinooke automatycznie. Co do płatnych precli to zrobienia dodawarki jest mało-opłacalne za duży wachlarz skryptów, wtyczek, sposobów definiowania i td. W tym przypadku tylko Zennoposter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 16 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2012 O jakich preclach mówisz konkretnie ? SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gary_Kuper Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Chciałbym dodawać do wszystkich sensownych płatnych polskich katalogów. Czyli wchodzą w grę katalogi legaty, zgreda itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Chiba rozumiesz ze liczę się nie co to za katalog a co to za skrypt, szczególnie dla automatów, bo ja zaczynam wątpić w to ze rozumiesz na jakiej zasadzie działa automatyczna dodawarka. Przecież Zgred to indexu, lagata seokatalogi i tak dalej, zastanów się co oczekujesz i zrozumiesz że to prawie nie realnie bo te najlepsze to mocno zróżnicowane skrypty ( dodatkowo zmodyfikowane), autorskie skrypty i td. Nu chyba ze potrafisz pisać szablonu do zenka. Chciałbym dodawać do wszystkich sensownych płatnych polskich katalogów. Czyli wchodzą w grę katalogi legaty, zgreda itp. to tak samo jak przyjdziesz do salony samochodowego i powiesz chce mieć limuzynę w którą możesz załadować 1,5 tony cementy, zęby miała 4x4 z blokada mechanizmu zróżnicowanego, paliła 4,5 litry na 100% km i kosztowała 32 tys zl. Całkowicie bezsensownie postawione pytanie, przez gościa co oferuje Pozycjonowanie stron WWW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gary_Kuper Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Biorąc pod uwagę łaskę jaka na mnie spłyneła w postaci mAX pANA (celowo zamienione literki) mam 2 pytania: - na jakich skryptach bazuje większość sensownych płatnych katalogów - co obsługuje powyższe. PE.ES Skont mAX pAN wiesz co ja oferuje i komu? Sfe prywatne wycieczki se zostaw -nie bawiem sie w tfe gierki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 (celowo zamienione literki) Jaki cel? Skont Boze widzisz i nie grzmisz, a stont ze w stopce masz oferte pozycjonowania również. Najwiecej płatnych jest na Seokatalogach, ale powstaja rowniez na sinooke wiec juz odpowiedz dostałeś wyzej jaki automat do tego najlepszy Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinmar Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 @Gary_Kuper dla ciebie chyba najlepszym rozwiązaniem będzie półautomat SEOlight lub seobohater, no chyba że skusisz się na Publikera z dodatkiem do seokatalogów i półautomatem wtedy masz powiedzmy 2in1. bo z tego widzę zależy ci tylko na automatycznym generowaniu tekstu i uzupełnianiu danych formularzy bo przecież kodu żaden automat ci nie wygeneruje chyba że masz kod do jakieś grupy wtedy jak podał Max możesz kupujesz sobie SEOCAT który w pełni dodaje tylko i wyłącznie do skryptów opartych na SEOKatalogu i sinooke gdzie wpisujesz dane i kod i idziesz spokojnie spać ( wcześniej musisz zakupić kod do jakieś grupy katalogów ) . "Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Cyberfolks kod rabatowy -25% | Seohost kod rabatowy -40% | nazwa.pl kod rabatowy #reklama #link_sponsorowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gary_Kuper Opublikowano 18 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Może nie napisałem tego. Chciałbym kupować kody do płatnych katalogów i dodawać do tych katalogów z automatu. Chciałbym łącznie dodać ponad 10k wpisów w katalogach. Nie chcę robić tego ręcznie. Przykładowy katalog do ktorego chciałbym dodawać to https://www.circinus.com.pl/index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apoyo Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Zobacz tu Dodaje jednocześnie do 40 katalogów na autorskim skrypcie i jednocześnie miesza treść, tytuły i tagi (akceptuje też podstrony). Przy większej ilości wpisów cena do uzgodnienia Skrypt ogłoszeń - dla pozycjonera | Darmowy spis SeoKatalogów | Autorskie katalogi Ersim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalafaR Opublikowano 18 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Może nie napisałem tego. Chciałbym kupować kody do płatnych katalogów i dodawać do tych katalogów z automatu. Chciałbym łącznie dodać ponad 10k wpisów w katalogach. Nie chcę robić tego ręcznie. Przykładowy katalog do ktorego chciałbym dodawać to https://www.circinus.com.pl/index.php MaxPan już 2-krotnie Ci odpowiedzał. Z gotowych, prostych rozwiązań tylko Seocat, dodasz nim też do tego przykładowego kat., bo to na sinooke, o ile se niemylę. I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gary_Kuper Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Czy omniadd obsługuje dodawanie do płatnych katalogów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Gary_kuper -> nie, tak trudno zobaczyć w dziale "narzędzia" co jest do czego ? Z takimi pytaniami daleko nie zajdziesz, a zdenerwujesz niejednego forumowicza SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gary_Kuper Opublikowano 19 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 W dziale narzędzia (może to moja wina) nic nie umiem wyszukać. Po spędzeniu dużej ilości czasu nie znalazłem tam odpowiedzi na pytania tutaj zadane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaan Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Przecież nie ma żadnej dodawarki / automatu do płatnych katalogów, musiałaby umieć wysyłać SMSy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.