SEOamator Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Jakiś czas temu, zarejestrowałem domeny z frazami kluczowymi i różnymi rozszerzeniami, raczej bez pl zaś z com net info org biz it, które myślałem wykorzystać pod jakiś dobry system wymiany linków jak np. statlink albo pod giełdę prolink albo po prostu własne strony "zapleczowe". Domeny zarejestrowałem w AfterMarket i ovh. Rezygnuję jednak z wykorzystania tych domen i chciałbym je sprzedać za cenę - przynajmniej za cenę rejestracji albo drożej jeśli taka domena byłaby rzeczywiście więcej warta. Gdzie najszybciej mógłbym takie domeny sprzedać? Jeśli ich nie sprzedam - stracę kasę, jeśli sprzedam - odzyskam kasę za rejestrację. Domeny starałem się wybierać z frazami kluczowym/fajne pasujące do danego typu rozszerzeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoslaus Opublikowano 14 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Nigdzie, nie sprzedasz tych domen i tyle... Gdyby to były domeny po stronkach z jakąś w miarę pozytywną historią, linkami to tak. Puste, świeże domeny to każdy może sobie sam przecież zarejestrować. Pod zaplecze końcówka ma drugorzędne znaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freelancerSEO Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Możesz spróbować na PiO w dziale ogłoszeń wystawić domeny lub też w Aftermarket, premium.pl, allegro. pozdrawiam Cytat SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gphp Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Prześlij mi informacje na temat tych domen oraz cena na PW. Będę zainteresowany. Skuteczne katalogowanie od 5zł Budowa zaplecza SEO Lista najlepszych katalogów SEO - dla pozycjonerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SeomiPro Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Zobacz na DI, PiO dział ogłoszeń, ale najlepiej to chyba będzie jak wystawisz je na Allegro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toty Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Allegro niezbyt jest odpowiednie i ceny śmieszne niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toty Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Mam parę bardzo ciekawych domen na sprzedaż np. kredyt.pl itp. Kto zainteresowany proszę pisać a podam tel.kontaktowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VMline Opublikowano 5 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Trochę średnio chce mi się wierzyć że masz tą domenę na sprzedaż (kredyt.pl). Serwery VPS pod storage, serwery z dyskami SSD od VMLine!V-NET.PRO - serwery VPS Windows i Linux dla wymagających z branży SEO pod XR oraz SB - Sprawdź!SEO Poczta pod oprogramowanie GSA, XR, Xneolinks oraz inne - sprwadź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toty Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Mam domenę kredyt.pt i parę innych ciekawych. Jak co proszę pytać na PV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart. Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Masz, bo kupiłeś czy masz tak jak Hoduń ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DFAG Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 "kredyt.pt" ?? czy "kredyt.pl" ? to roznica... "JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ." https://devdoit.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.michalski Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 a może, żeby Ci się zwróciła kasa, postaw na nich coś co nie wymaga dużej ingerencji czasu, podłącz pod automat do linkowania, i ewentualnie sprzedaj jako podlinkowane zaplecze serwery minecraft minecraft server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keraj Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Sprzedaż domen na allegro to pomyłka. Niestety nie ma dobrego miejsca. Trzeba samemu szukać kupca lub czekać na ofertę( można czekać długo) Grodzisk Mazowiecki Wakacje na Bałkanach www.Gazetagrodziska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m.michalski Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 łatwiej byłoby Ci sprzedawać nie same domeny, a wartościowe zaplecze postawione na domenach. serwery minecraft minecraft server Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.