lakiluk Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Mam teraz trochę wolnego czasu i zastanawiam się czy nie stworzyć kilka blogów tematycznych, nowe domeny, zmodyfikowane darmowe szablony. Planuję umieszczać na nich unikatowe teksty które będę pisał i kupował. Planuję około 30 minimum 1000 znakowych postów na 5/6 blogów miesięcznie, docelowo po ok 100 wpisów na każdym blogu. Blogi zamierzam linkować z moich kilku wartościowych domen (PR5,4 i3) oraz z precli i katalogów. W późniejszym czasie zamierzam zarabiać na sprzedaży linków na tych blogach Moje pytanie brzmi, czy to może się udać? Takie blogi mają szansę zarobić na siebie i na piwa dla admina? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Pewnie że da radę zarobić na blogach, nawet na zapleczu się zarabia. Pewnie że da radę zarobić na blogach, nawet na zapleczu się zarabia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KNS Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Może spróbuj w prolinku, ale w tym wypadku chyba lepiej byłoby wykupić domeny z pr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.