Skocz do zawartości

[program] Wyszukujący w katalogach, preclach, google, sie, PR Ultra SEO Master UCM

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Sens jest taki, że wrzucam listę [...] i jazda
Wiec zapraszam do zamawiana dedykowanych SEO porgramów.
To inaczej, czy na publicznych bazach można szybko dobić powiedzmy 100-200 BL tym softem?
Oczywiście - darmowe Seokatalogi, dodawanie do DonMini + wpisy w platformach mikroblogowych z linkiem indeksującym "i jazda" :pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie mam scrapeboxa

Nikt nie zabrania Ci go kupić.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Sens jest taki, że wrzucam listę wordpressów z AA komentarzami, program pobiera mi listę komentarzy, robię z tego footprinty i jazda ;) Wiem, że można tak fajne listy powyciągać.
NA PIO już jest taki soft co takiego robi, po drugie SB robi to samo (opcja Grab ).

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce"Cyberfolks kod rabatowy -25% | Seohost kod rabatowy -40% | nazwa.pl kod rabatowy #reklama #link_sponsorowany

Dużo jest softów z opcją "komentowania", ale skuteczność komentowania jest [...] no to już musi każdy indywidualnie sprawdzić.

Ja w każdym bądź razie zrezygnowałem z wprowadzenie tej funkcji w oferowanych seryjnych programach.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Wszystko zależy od listy :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ujmę to w ten sposób - sposobem opisanym tu na pewno takowej obecnie nie zbudujemy. Co najwyżej zaspamowany komentarzami szajs na który szkoda czasu. Chyba, że ktoś nadal wierzy < oczywiście będą tacy > w "moc" linku z komentarzy nawet jak chodzi o indeksacje wpisów.

Jednak komentowanie blogów nie należy do funkcji pakietu USM, więc poproszę o powstrzymanie się z dalszymi wpisami z tym związanymi w tym topiku. O "komentowaniu" można porozmawiać na ogólnym.

Dziękuję...

Np: identi.ca | freelish.us | freesocial.org ... innych nie szukałem, ale od czego jest gogle harvester ;)

Testowałam dziś Submitter Katalogów i muszę przyznać, że dodaje rewelacyjnie. Jedyną poprawką jaką bym wprowadziła to możliwość wyszukiwania kategorii - przykładowo wpiszę: ślub i program znajdzie mi kategorie które w treści mają ślub. Poza tym dodawarka dodaje rewelacyjnie - nawet na własnych kodach do Seoków.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

A czy jest gdzieś dostępna lista StatusNetów? Szukałem gotowców ale w google trudno coś teraz znaleźć.

Jest dostępny "print" i to nie jeden.

I długo nie trzeba szukać leniuszku jeden Ty :)

M

... innych nie szukałem

A to błąd Panie Darku.

:)

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Ciekawy soft, znalazłem film:

Myślę, że przydałoby się wrzucić screencasty w pierwszy post w temacie dla potomnych aby mogli się zapoznać jak działa w praktyce.

Fajnie gdyby pierwszy post został całkowicie zaktualizowany i prezentował opis aktualnej wersji, możliwości programu i informacje o aktualizacjach. Proponuje coś w stylu listu sprzedażowego, oczywiście bez taniego marketingowego bullshitu tylko z samymi konkretami. Wybaczcie mi czepliwość ale dojście do "mięsa" i przeglądanie tematu zajęło mi sporo czasu, nie każdy jest tak cierpliwy jak ja. A wystarczyłoby to info, video i opis funkcjonalności aktualnej wersji, a już sięgałbym po karte kredytową. Taki ze mnie prosty człowiek :okularnik:

Testowałam dziś Submitter Katalogów i muszę przyznać, że dodaje rewelacyjnie. Jedyną poprawką jaką bym wprowadziła to możliwość wyszukiwania kategorii - Poza tym dodawarka dodaje rewelacyjnie - nawet na własnych kodach do Seoków.

Cieszy mnie @Danae Twoja opinia, ale nie ukrywam, że mnie nie dziwi, bo program/dodawarka KatalogiSubmitter sprawuje się bardzo dobrze. W ten sposób katalogując na keywords o średniej konkurencji można bez problemu wejść w TOP 10.

Obsługa kategorii jest na zasadzie ich importu i dobierania co jest jeszcze skuteczniejsze niż ich wyszukiwanie - takie jest moje IMHO w tej kwestii. Zresztą ja nie używam tego modułu tylko otwieram parę katalogów z danej grupy danego wydawcy patrze jakie ma kategorie i ręcznie wprowadzam potem uruchamiam dopasowanie dla katalogów i tam gdzie nie znajdzie , otwieram dany katalog i parzę jakie są inne do wybrania. Zapisuje projekt i gotowe.

... innych nie szukałem [...]A to błąd Panie Darku.
Jak mawiają Panie Mariuszu "szewc bez butów chodzi" i to się u mnie potwierdza.
Myślę, że przydałoby się wrzucić screencasty w pierwszy post w temacie dla potomnych aby mogli się zapoznać jak działa w praktyce.

Ze względu ma indywidualne zlecenie miałem i nadal za krótki dzień :( Ale w końcu wydam jeszcze jeden zapowiadany porgam i stronę www oświeconą pakietowi USM - jak by na to nie patrzeć "szewc...." ;)

Tak, obsługa kategorii - jest super, tylko właśnie w niej jakby była opcja szukaj to łatwiej znaleźć i poklikać. Nie wiem czy dobrze wytłumaczyłam teraz.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Czy da rade uprościć mi sprawdzenie 1000 domen na bazie 2 tys katalogów?

Czy możesz dopisać, taką sama funkcje jak dodawanie massowe bazy katalogów, dodawanie massowe domen ktore będzie sie pytać baze seo katalogów?

Musze sprawdzi/wyciągnąć linki do 1000 domen z bazy 2 k seo katalogów ( fajnie gdyby było jakie tick boxy, na rodzaj skryptu ) bo ręcznie dodanie 1000 domen trwa wiecznie :-)

Proszę Państwa :)Model seryjny USM ma takie, a nie inne funkcje...

@Czy możesz dopisać, taką sama funkcje

Panie Darku Zasady znasz, bo sam o nich pisałeś. ... i nic się od tamtego czasu nie zmieniło :pisze:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności