Iran Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Jak tam wakacje panowie , ja własnie wróciłem i jestem czarny jak murzyn , teraz tylko pozostaje rwać jakieś panienki póki nie wybielałem jeszcze w ogóle co to za forum jest nie poznaje Po za tym coś strasznie pusto się zrobiło , aż tak wam upał doskwiera? Zapraszam również do tego wątku , gdzie wykonam dla ciebie raport optymalizacyjny twojej strony za grosze , a za który musiał byś zapłacić nawet kilkadziesiąt złoty. Optymalizacja www Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Pusto bo wszyscy na wycieczki ze Sky Club pojechali... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawus Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 i nie wiadomo kiedy wrócą Najlepszy Tani hosting na Twoją www.Bierz co potrzebujesz Hosting skrojony na miarę. Ponad 500 adresów IP do wyboru do koloru konta www od 19zł. brutto rocznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iran Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 mnie to nie dotyczy bo ja zawsze załatwiam wycieczki prywatnie u prywatnych osób i jeszcze nigdy nie miałem wała Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-100 Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 No nie 2 w 1 zarazem ale wycieczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iran Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 a bawi się ktoś w pozycjonowanie w taki upał, czy chwilowy stop, odwiedzalność stron też chyba spadła? Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 a bawi się ktoś w pozycjonowanie w taki upał, czy chwilowy stop, odwiedzalność stron też chyba spadła? A co ma upał do pozycjonowania? Roboty indeksujące urlopów chyba nie mają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freestyper Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Gorąco w domu + trzeba dbać o stacjonarny sprzęt albo w dodatkowe chłodzenie zainwestować aby bestia się nie zgrzała i przestała pracować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Ja wyznaję prostą zasadę. Wakacje to najlepszy okres na pozycjonowanie. Przez dwa miesiące ruch jest śmieszny i dlatego jest to najlepszy czas na przeprowadzanie testów i podbijanie stron w wynikach. Później w miesiącach jesiennych trochę sobie odpoczywam, gdy inni zaczynają ciężko pracować. Ta metoda jak dotąd się sprawdza. Obecne czasy pozwalają na dostęp do słońca w ciągu "jednej doby". Gdy u nas go nie ma, to zawsze jest gdzieś indziej. PS Mam kumpla który pracuje przy laserze. Koleżanka od niego z firmy wyjechała w okresie wakacyjnym na wczasy. Skwar dawał się tam tak we znaki, że musiała ona siedzieć pod parasolem. Gdy wróciła do kraju od razu stwierdziła, że kumpel przy laserze bardziej się opalił niż ona na wczasach. Morał z tego taki: jedź na wczasy gdy u nas w kraju robi się zimniej. PS My mamy bardzo piękne lato. Szkoda go marnować na Grecję czy inne Hiszpanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iran Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 stacjonarki nawet nie włączam , a z tym czasem letnim na pozycjonowanie to ciekawa teoria pewnie tez na testy dobra , niestety ja nie dałem rady dziś dopiero teraz jest znośnie. Upał jest dobry ale nad morzem , a nie w mieście Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freestyper Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 W górach też jest przyjemnie. Przynajmniej od czasu do czasu jakiś wiaterek przeleci przez plecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iran Opublikowano 8 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Pewnie tak nigdy nie byłem, od 30 lat jezdże tylko nad morze lub ocean Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.