INOMan Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Można się zżymać, ale tak po prostu jest - taka socjologia internetu, praktycznie na każdym forum jest to samo. Dlatego brakuje mi bardzo tego o czym pisałem - przyklejony na każdej stronie post, edytowany co pewien czas gdzie są najważniejsze wnioski z dyskusji i każdy może łatwo się z tym zapoznać. Wtedy byłoby o wiele mniej lania wody i powtórek, po drugie można by wtedy z uzasadnieniem karać tych którzy to robią - bo teraz to trzeba by ukarać większość i zamknąć forum. Dziwie się, że żaden z autorów silników forów na to jeszcze nie wpadł - a może wpadł, nie znam wszystkich silników na świecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fajfer Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Ale muli, strony laduja się ponad 5 sek! A na serio, lepiej niż wczoraj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Ok to ja podsumuje 1. Niema powrotu do starej wersji z prostego powodu zmieniona zostala nie tylko templatka a i zaaktualizowano silnik, stara templatka nie dziala na silniku IP.Board 3.3.3 2.Podmula bo skrypt dalej przetwarza posty, wiadomosci, komentarze i td 3.Obecna templatka bedzie dopracowywana , nie dziekujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INOMan Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 To teraz MaxPan jeszcze zrób tak aby Twoje podsumowanie było na szczycie każdej strony w tym wątku i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 O'RLY? Myślisz że byłbym w stanie przeczytać cały ten post przy takim wolnym ładowaniu A może czujesz się odpowiedzialny za to wolne ładowanie a my niewdzęczni jeden po drugim tu marudzimy zamiast się zachwycać Może jakieś ładowanie asymetryczne poprawi sytuacje a zwłaszcza w przypadku tych fejsbuków gdzie kod może byc kilka razy wiekszy od samego kodu forum . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 @nrm, no po to by ktoś to przeczytał, ja przeczytałem i juz wiem, czemu PiO się slimaczy, ale nie wyobrażam sobie bym miał na 10 postron teraz marnować 100sekundek na samo otwieranie się podstron, wchodzę, widzę, że muli, piszę - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 @yavaho - dlaczego muli podsumował MaxPan, jest to tymczasowe, ale jeszcze trochę potrwa. Fejsbuk już jest tylko na stronie głównej. https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry436377. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Brawa za zmianę, jeśli chodzi o smartfony i tablety, to czyta sie idealnie, jesli mowa o PC, to niestety nie mogę sie przyzwyczaić, muli Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thojro Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Stare było zdecydowanie bardziej czytelniejsze... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Nie podoba mi się... Chcę stare PiO... CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Minie sporo czasu, zanim się przyzwyczaję Ale kiedyś na pewno to nastąpi Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclipse Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 wygląda ładniej, ale stare faktycznie było dużo, dużo czytelniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megauser Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Od siebie potwierdze - brak czytelnosci. Webmastering, kodowanie & programowanie Więcej informacji na moim profilu Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tler Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Na fanpagu są newsy z prac, jeśli jeszcze ktoś nie zauważył: https://www.facebook.com/Forum.PiO Szablony do PrestaShop: https://presta-shop.pl Nowe szablony w Templatemonster: link Tani hosting: Hekko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Normanos, strasznie muli to nowe PiO. PS. Przydałaby się opcja zmiany skórki na starą. PPS. Czy obecna skórka będzie jeszcze dopracowywana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.