Erbit Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Erbit wiecznie nie ogolony Piszesz o moich 4-ech literach ? Hmm. to fakt.. ale czyżby było coś czego nie pamiętam ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 to ja tez z wazelina wyjade GRATULACJE !! Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remik09 Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 kurde teraz to polowa forum bana(nka) dostanie za faktóre Blog osobisty Rozwój osobisty Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zergavis Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Erbit - właściwy człowiek na właściwym miejscu - piszę to bez wazeliny Kava - nie zdążyłem poznać w dyskusji - z mojej strony gratulacje i mam nadzieję że j/w. K>B - znaczy że opuszczasz forum? :\ Pozdrawiam, Z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinB Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Jak najbardziej przyłączę się do GRATULACJI - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Moje gratulacje Kava ! Dziekuje wszystkim przed i zamówcom... Mam nadzieje, ze uda sie trochę tę młodą krew ostudzić i wpuścić do dalszych działów juz nieco utemperowanych młodzików Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kava Opublikowano 22 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2006 Thx, też Najwyższy był już czas wprowadzić tu trochę żeńskiego ducha, Zaraz wam porozdzielam zamiatanie, zmywanie i odkurzanie, Erbit poprzewija pieluchy początkującym, A ja upiekę okazjonalne ciasteczka, może być? La Palma tu żyję. Strony www, ilustracja to robię. Link Vault jest spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robson Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Ja idę po szkło, jak wrócę to myślę, że będzie czym napełnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturro Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Gratulacje albo raczej kondolencje, ale żeście się nie bronili, to sami jesteście sobie winni A Kill Bill nie odchodzi z forum. Tylko, że teraz zamiast sprawdzać posty będzie mógł się skoncentrować na wymyślaniu demonicznych kar dla lammerów nie potrafiących skorzystać z funkcji "szukaj". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CezAre Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Erbit czy przy okazji gratulacji itd. mogłbys zwykłym użytkownikom tego forum pomóc w rozwiązaniu rebusa w Twojej sygnaturce ?? Od momentu kiedy się pojawił nie czaje o co tam chodzi i po co tam jest :/ Szkolenia e-marketingowe Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym! Współorganizowane przez SprawnyMarketing.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erbit Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 ...pomóc w rozwiązaniu rebusa w Twojej sygnaturce ?? Tego jebusa przyczepił mi K.B. Swoją drogą - myślę, że jeszce bedzie okazja abyś się dowiedział o co w tym chodzi , niektórzy na własnej skórze sie przekonali - z Michałem włącznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CezAre Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Tego jebusa przyczepił mi K.B. Swoją drogą - myślę, że jeszce bedzie okazja abyś się dowiedział o co w tym chodzi , niektórzy na własnej skórze sie przekonali - z Michałem włącznie Czyli jak zwykle nikt nic nie wie czyli czeski film. Tzn. wie ale tylko Erbit i Michał. Widać Erbitowi woda sodowa udeżyła do głowy, z members'ami juz nie gada ... ....i jakiś tajemniczy sie zrobił. Szkolenia e-marketingowe Wyjątkowe szkolenia o marketingu internetowym! Współorganizowane przez SprawnyMarketing.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elf Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Gratuluje mlodej parze ... ekchm to nie to. Gratuluje obojgu i jednoczesnie skladam szczere kondolencje. Czuje, ze nadchodza zmiany. Forum zostanie przestawione na ekologiczne (energooszczedne) kolory. Wyjdzie na jaw, ze uzywam energochlonnego monitora A przyda sie w modteamie kobieca reka, a zgrabna raczka Kavy wydaje sie jak najbardziej na miejscu. No i skonczy sie poprawianie bledow w postach Erbita Nie przystoi poprawiac moderatora. Grozi to banikiem (bynajmniej nie tym z Ostravy). Martwie sie takze o oczy Erbita. Teraz bedzie musial czytac wszytkie posty, takze te bazwartosciowe, a nawet moje Boje sie, ze oczy mu calkiem wyjda z orbit Oficjalna strona serii Football Manager ( FM 2005, FM 2006 ) - CM Revolution Forza MLKS Woźniki Śląskie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwertyuiop Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Widzę że formalności stało sie zadość GRATULACJE Pozdrawiam "Dopiero gdy wolna wola znowu zaskoczyła, przerwali bieg po torze przeszkód ich własnej konstrukcji." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellz Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Gratulacje Mogę tylko dodać, że stało się to, co miało się stać i nikt chyba nie powinien być zaskoczony tymi nominacjami Życzę powodzenia przy tępieniu forumowych chwastów, a w razie czego załatwię wam odpowiednią opiekę psychologiczną Dała matka rozum? To kombinuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.