Skocz do zawartości

Lista ciekawych blogów

Sigmeo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Widzę, że trochę się dyskusja wywiązała. W profilu mam ustawioną płeć, ale oczywiście nie zawsze się tam zagląda ;-)

I nie obraziłam się za tę babę ;-)

poza blogiem o języku polskim, mam też o pozycjonowaniu :)https://seonaobcasach.pl - ale nie będę siebie polecać :)

Ostatnio piszę o finansach na obcasach.

ja już doszedłem do tego etapu :) dla mnie piękno kobiety ;) jest odbierane całkiem inaczej ;) liczy się co kobieta potrafi:P i co sobą prezentuje :)

dobrze, że pani za słowo "baba" się nie obraziła, bo niedługo feministki będą protestować na samo stwierdzenie

"Siała baba mak..

oj tam oj tam od razu tak dla wszystkich :)

piękna, młoda, ambitna, niezależna kobieta, do tego wykształcona i z pięknym uśmiechem (obiektywna obserwacja :) do tego jak ktoś wspominał singielka ;)

A taki mały OT. Co byście powiedzieli na bloga przedstawiającego ciekawe miejsca, jakieś ścieżki turystyczne etc? Myslę nad zrobieniem takiego tylko nie wiem czy jest sens - nie chodzi mi tutaj o to czy da się zarobić tylko czy byliby chętni do przeglądania takich zdjęć....

Darmowe szablony do seokatalogów! - darmowe szablony

Chodzi mi coś na tej zasadzie https://foto.podhale.pl/index_news.php?galeria=467 - krótkie info gdzie to jest + mapa + dodatkowe informacje + sporo zdjęć wstawionych w miłą do przeglądania galerię :D

Raczej myślałem o szlakach turystycznych które są na podhalu + ewentualnie coś jeszcze :)

Darmowe szablony do seokatalogów! - darmowe szablony

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności