adek Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 wejdzicie na ZUS.pl , wybierzcie wirtualnego doradce i wpiszcie : Do you speak English? Koniecznie z dzwiękiem STATLINK.pl | https://skuteczni.pl/pozycjonowanie-stron/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalifek Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Unfortunately rulez : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Ha ha ha ! barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herkules Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 hahaha padłem a wpisałem frazę czy dożyję emerytury to odpowiedzieli Zasady nabywania prawa do emerytury uregulowane zostały przede wszystkim w ustawie z dnia 17 grudnia 1998 r. o emeryturach i rentach z Funduszu Ubezpieczeń Społecznych tyle miliardów a korzystają z Ivony Interesuje cię opróżnianie mieszkań Warszawa Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Nie jest to Ivona, jest to produkt https://www.stanusch.com/pl/ U nas w sklepie internetowym też mamy takiego Wirtualnego doradcę od Stanuscha;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 @zoozool, też za 16, czy ileś tam milionów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Dzięki bogu nie ale patrząc na bazę, to chyba u nas bardziej to było skomplikowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Pozdrawiam, J. P.S. "Misiowa" Ola Kozieł to moja Ciocia, wymiata. ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Mnie bardziej bawi to co jest napisane pod tym pytaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Badek, rewelacja PS. Nigdy nie czułem aż takiej potrzeby by wybrać się do ZUSu. Do teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz3lo Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Nie działa mi to, cały czas jest kręcące się kółeczko ładowania. zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joland Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Jeszcze jedno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2012 Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.