Skocz do zawartości

Automatyczny Klikacz Fancopowy

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie napisałem Automatycznego Klikacza Fancopowego.

Sam rozpoznaje czy strona była już zaplusowana, lub lajknieta i w takim przypadku nic nie robi.

W przeciwnym automatycznie klika, oszczędzając nasz czas.

Wystarczy w programie wybrać odpowiednią opcję.

Klikane przyciski nie mogą być zasłonięte innym okienkiem.

Czas klikania ustawiony na 15 sekund.

Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam.

https://dl.dropbox.com/u/5140982/AKF.exe

Mile widziane pozytywne opinie i datki w postaci punktów na FanCopie.

Program zweryfikowany antywirusowo oprogramowaniem VirusTotal:

https://www.virustotal.com/file/0e961d6e2b1...sis/1339322194/

ClamAV PUA.Win32.Packer.NetExecutable-1

Zauważyłem ale to fałszywy alarm. NIe wierzyłbym w ClamAV :)

Przeskanowałem jeszcze innym skanerem https://r.virscan.org/report/7af7ee83efcad5...54cbe47ff0.html

"UWAGA: Niektóre skanery mogą fałszywie zgłosić obecność wirusa, więc ostateczny osąd należy do Ciebie. "

Już zgłosiłem do producentów ClamAV fałszywy alarm przysyłając im mojego klikacza.

cala idea takiego autoklikacza mi sie nie podoba, a jak istnieje niebezpieczenswo zarazanie wirusem to tym bardziej

bylbym bardziej za autowypiepszaczem z forum takich userow niz za tym "oprogramowaniem"

pozdrawiam

cala idea takiego autoklikacza mi sie nie podoba, a jak istnieje niebezpieczenswo zarazanie wirusem to tym bardziej

bylbym bardziej za autowypiepszaczem z forum takich userow niz za tym "oprogramowaniem"

pozdrawiam

Dlaczego nie zautomatyzować czegoś co trzeba robić ręcznie ? Czy nie liczy się oszczędność czasu?

Jeśli chodzi o bezpieczeństwo zgłosiłem już fałszywy alarm do producentów CleamAV.

Ja nikogo nie zmuszam do czagokolwiek, napisałem programik dla siebie i chciałem się nim podzielić.

pozdrawiam

Primo: Ten temat stanowi naruszenie Ustawy z dn. 6 czerwca 1997 r. - Kodeks karny, art. 18, par. 2, 3, KK (Dz.U. 1997 nr 88 poz. 553) - podżeganie do popełnienia przestępstwa, w szczególności z dostarczeniem narzędzia które je ułatwi.

Secundo: Z przykrością informuję, że zgodnie z Umową którą zawierałeś z Systemem, każdego Użytkownika korzystającego z tego skryptu spotka to, co przed momentem spotkało Twoje konta.

Pozdrawiam, J.

Program wraz z kodami źródłowymi wylądował bezpowrotnie w koszu.

Dostałem słoną nauczkę i nie mam zamiaru jej powtarzać.

Po aktualizacji definicji program okazał się 100% czysty bez virusów i innych dodatków

(patrz link z pierwszego posta) wystarczy kliknąć "View latest" z ostatnim rezultatem skanowania.

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności