qlc Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Zauważyłem że na wszystkie frazy które pozycjonuje to są podstrony, nie ma żadnej powiązanej ze stroną główna... Co dziwne że nie linkowałem ich więc nie mogą byc teoretycznie mocniejsze. Jakiś pomysł ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeki Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 więcej linków na główną Integracja Sensoryczna | Góra Kalwaria | Integracja Sensoryczna Piaseczno "Mam wielką łatwość w mówieniu innym co mają robić" - król Julian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlc Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 więcej linków na główną podstrony nie były linkowane , linkowałem tylko 2 strony produktów i główna żadnej z nich nie ma :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemis Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dlaczego nie mogą być mocniejsze? Jeśli algorytm wyliczył, że treść na podstronach tematycznie i w ilości słów kluczowych bardziej pasuje pod daną frazę, to niby czemu miałby ich nie promować? U mnie na nielinkowanych blogach najpierw zwykle indeksują się podstrony wpisów lub tagów i kategorii, dopiero później główna (sama z siebie lub jak dopnę kilka linków). Podlinkuj stronę główną, jak Ci powiedziano wyżej i będzie się indeksowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlc Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Może powinenem na początku napisać, bo strona główna i produktów była na frazy które pozycjonuje do czasu kiedy google zapusciło pingwina, po tym zdażeniu wszystkie frazy zostały połączone z podstronami. Możliwe że fakiś filtr poszedł na 2 linki które były pozycjonowane ( Automat, i blogi tematyczny ) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrians Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Może strona główna dostała bana lub filtr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cancer Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Może strona główna dostała bana lub filtr. Mam zupełnie tak samo. Po pingwinie strona główna na pewne frazy zleciała nie wiadomo gdzie. Zamiast strony głównej powyłaziły tak gdzieś na 80 pozycji na te frazy podstrony i to takie ktore nidy nie byly linkowane. Tez stawiałem, ze to filtr, albo ban, ale strona główna na inne frazy dalej stoi w topie. Chyba co by to był filtr/ban na strone główna na dana frazę ? Best military dog tags in the world. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lament Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 więcej linków na główną Nie zawsze to jest pewnikiem. Na jednej ze stron mam na główną przyładowane stałe linki z kilku tysięcy domen, a na pozycjonowanie słowo pojawia się w wynikach podstrona, która w ogóle nie jest linkowana z zewnątrz. http://spinning.com.pl - przynęty spinningowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4min Opublikowano 8 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 potwierdzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian-SEO Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 taka sytuacja jest typowa, jak nie ma ustawionego 301 na wybraną wersję strony - z www lub bez www, lub też dodatkowo jest ona dostepna przez np. index.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
immy Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Wczoraj taka sytuacja zaistniała na jednej z moich stron - strona główna całkowicie wypadła z serpów. Nie ma jej też po komendzie site:mojastrona.pl Jest przekierowanie na www, z index.php tez jest przekierowanie, wiec nie wiem - pierwszy raz spotykam się z czymś takim mniej znaczy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ear Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Wczoraj taka sytuacja zaistniała na jednej z moich stron - strona główna całkowicie wypadła z serpów. Nie ma jej też po komendzie site:mojastrona.pl Jest przekierowanie na www, z index.php tez jest przekierowanie, wiec nie wiem - pierwszy raz spotykam się z czymś takim Ban? babij.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
immy Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 Pierwszy raz słyszę o banie tylko na stronę główną W Serpach nie ma tylko strony głównej, pozostałe są bez zmian. mniej znaczy więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xsebax Opublikowano 20 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2012 immy sa bany tylko na strone glowna. Mialem w ub. roku taki przypadek. Strona zaindexowana, pozycje bez zmian jednak adres strony glownej wylecial calkowicie z google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlc Opublikowano 25 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 301 pomoże ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.