mozgu Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Hej, tak wyszło, że zagapiłem się z przeniesieniem domen z AZ no i wychodzi mi teraz ponad 200 przedluzen w tym mc dla globalnych, po dość nieinteresujących cenach Ma ktoś jakieś kody rabatowe? z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Powiedz, gdzie w nowym panelu są pokazane kody rabatowe, to może coś znajdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Mój profil => Kody promocyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Kurcze, nic nie mam. Dużo u nich ostatnio rejestruję, ale to chyba za odnowienia dają te kody. Sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Większość promocji idzie na nowe usługi. Ja mam 15% za wcześniejsze odnowienie + można dodatkowo wynegocjować indywidualnie stawki hurtowe, mimo małej ilości domen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 O te 15% właśnie mi chodziło. Zapomniałem, że to tylko za odnowienia jest promocja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mozgu Opublikowano 7 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Golum - moglbys sie podzielic? Jednym? Albo mam wcześniej odnowić jakąkolwiek domenę i wtedy to dostanę? Co to znaczy wcześniej? ile przed koncem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Gdybym mógł to z wielka chęcią. Tylko to nie jest zwykły kod, tylko żniżka przypisana do konta. Mogę z niej skorzystać dla domen, które mam w panelu. Bez znaczenia ile ich jest. Z tego co sobie przpominam, to AZ zawsze wysyłało kody rabatowe, po przedłużeniu domen. Tak było kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.