Skocz do zawartości

[Sprzedam] HIT! Ściąganie bez limitów

hexor

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich zainteresowanych!

Do sprzedania mam konto na popularnej stronie (typu rapideo.pl) umożliwiającej pobieranie plików ze stron typu turbobit, rapidgator, rapidshare itp.

Dostępne serwery:

63919173232182558925.png

Myślę że każdy wie na czym to polega, wklejasz linki do pobrania i strona umożliwia ci pobieranie ich bez limitów, bez czekania.

Transfer jest nieograniczony, a jaśniej mówiąc wchodząc na stronę której link otrzymasz ode mnie, wybierasz z listy wartość 5 GB (całość dodawania transferu trwa niecałą minutę), zatwierdzasz i stan transferu zmienia się na 5 GB i możesz tak robić w nieskończoność - zatem konto nie ma limitu pobierania i jest na nieokreślony czas.

Konto ma domyślnie transfer 5 GB.

5.jpg

Gdy transfer będzie Ci się kończył

0.jpg

Po prostu aktualizujesz go

dod.jpg

Oczywiście użytkując serwis podlegasz jego regulaminowi tak jak każdy inny użytkownik. Taka okazja już się nie powtórzy, dla kogoś kto lubi pobierać takie konto jest bardzo dużo warte! Cena przelewem to 40 zł, lub doładowanie telefonu 50 zł. Login i hasło do konta wysyłam w ten sam dzień w którym otrzymam przelew.

Kontakt mailowy: only@szeptem.pl

GG: 43326063

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności