katka Opublikowano 17 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2006 witam, dam 40 linków z nowych stron za 1 z PR7 wszystkie strony są odrębnymi domenami, stworzone ok 2,5 mies temu (nie załapały się na update;)); link z PR7 ze strony z nie więcej niż 25 linkami wychodzącymi prosze o PW pozdrawiam Smaki Piwa blog o piwie szczegolnie tym mniej komercyjnym Rewolucja w tradycyjnej wymianie walut - kantor online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katka Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 ze wzgledu na brak odpowiedzi, proponuję wymianę PR6 za 35 linków - ktoś zainteresowany? szczegóły na PW Smaki Piwa blog o piwie szczegolnie tym mniej komercyjnym Rewolucja w tradycyjnej wymianie walut - kantor online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 napsiz do onetu moze bedzie im pasowac :-) Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katka Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 jak zwykle miło i sympatycznie... Smaki Piwa blog o piwie szczegolnie tym mniej komercyjnym Rewolucja w tradycyjnej wymianie walut - kantor online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belze Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 czy Ty naprawde sądziłeś, że ktoś z PR7 będzie interesował się jakimiś lipnymi linkami, nawet jeśli ich byłoby 100? Forum Młodych .. Walczę, aby wiedzieć więcej o seo 2009-03 Powracam do walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katka Opublikowano 19 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 tak, zreszta 100 tez moge dac, kwestia negocjacji; a linki nie lipne, tylko swierze Smaki Piwa blog o piwie szczegolnie tym mniej komercyjnym Rewolucja w tradycyjnej wymianie walut - kantor online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belze Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 PR7 mają tylko wielkie komercyjne serwisy i portale, takie jak wp i onet.. po co im kolejnych 40-100 albo i 1000 linkow? Swoja oferte kieruj do osob z MAX. pr5.. choc i tak bedzie ciezko. Forum Młodych .. Walczę, aby wiedzieć więcej o seo 2009-03 Powracam do walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 tak, zreszta 100 tez moge dac, kwestia negocjacji; a linki nie lipne, tylko swierze O tyle stanę w obronie że wymiana jest całkiem opłacalna tyle że Ludzi z Pr7 to bedziesz miał problem znależć. A ci co mają Pr6 to raczej dbają o liczbę wychodzacych i też zaintersowani moga nie być. Pozdrawiam Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Red Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Moje zdanie jest takie, że maksymalnie dogadasz się z kimś kto ma PR5, wątpię, że ktoś z wyższym PR zgodzi się na wymianę. Mistrz Pozycjonowania Master of Seo. Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeus Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Popieram linki z PR0 to wlasciciele stron z PR6-7 moga dostac za umieszczenie linkow w np. podstronie (linki). ale na glownej - bez szans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Te linki sa bezwartosciowe jesli te serwisy sa na jednym serwerze. Jesli nie, to wyslij mi liste linkow do tych stron to moze sie wymienie, mam serwis z PR=5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katka Opublikowano 20 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 oczywiscie, ze sa na jednym serwerze, dedykowanym Smaki Piwa blog o piwie szczegolnie tym mniej komercyjnym Rewolucja w tradycyjnej wymianie walut - kantor online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remik09 Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 no to oczywiscie ze nikt sie nie wymieni Blog osobisty Rozwój osobisty Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belze Opublikowano 20 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 to tak jakbym zrobił 123421421312 stron na jednym serwie i napisał do onetu, czy sie linkami wymieni ;D Forum Młodych .. Walczę, aby wiedzieć więcej o seo 2009-03 Powracam do walki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katka Opublikowano 21 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 to tak jakbym zrobił 123421421312 stron na jednym serwie i napisał do onetu, czy sie linkami wymieni ;D no i sie wymenil... nie z onetu a mial PR7, tez dziwne mial kilkadziesiat stron na innym serwerze... mozemy zakonczyc watek pozdrawiam kasia Smaki Piwa blog o piwie szczegolnie tym mniej komercyjnym Rewolucja w tradycyjnej wymianie walut - kantor online Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.