katalog.inforam.pl Opublikowano 21 Czerwca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2012 dodaje się coraz więcej bo jest darmowy ale fajnie że mam konkurencje bo mam podobny cel. Widzą, że jesteś zaraz za mną na fraze "katalog stron" Witam - informacja dla tych, którzy podlikowują strony w moim katalogu. Jakich czas temu powstały nowe kategorie / podkategorie i wszystkie wpisy aktywne zostały do nich przeniesione (zaindeksowane są ponownie wszystkie na 100%.) Nowe kategorie to: lekarze, meble, kredyty, obuwie, odzież, maszyny i urządzenia (tu jeszcze trwa przenoszenie stron), ogłoszenia, ubezpieczenia, tłumaczenia. W przygotowaniu są kolejne nowe kategorie: gry, katalogi stron, kursy i szkolenia, fora dyskusyjne, nauka. Rozbite również takie kategorie jak: marketing i reklama na reklama, marketing. Kilku miesięczne testy na plus dla odwiedzin i lepszych pozycji w Google dodawanych stron zmobilizowały mnie do tych zmian. Nie wszystkim może się to podobać więc oczekuje na opinie i ewentualne propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katalog.inforam.pl Opublikowano 3 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 Witam wszystkich Dla wszytkich stron - 20 kodów do katalogu dla grupy Premium SEO. Co jakiś czas będą kolejne kto pierwszy ten lepszy Pozdrawiam 1C1FQK06 QF8NK4HT 17AR1Q87 QRC8J02A YBLQ2500 36MOXE17 8FEO0FPM 608P25B2 MLGTW841 3DN1TB55 611EYQ4U BQI4V34Q 01040227 O47IV577 80KWJOOW 5HV8ODKO Y5C07K17 8J46UE0O 4224T10J LF7E6283 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adomaitis Opublikowano 3 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2012 BQI4V34Q dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katalog.inforam.pl Opublikowano 4 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2012 Kody zostały wykorzystane. Kolejnych 20 już jest w dziale darmowe kody do katalogów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ap_seo Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 taka drobna uwaga jak juz jestem w temacie © Copyright 2005-2011 Pomoc dla Wiktora Rzepeckiego - 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Działam w branży finansowej i jeżeli mógłbym coś zasugerować, to masz fatalnie rozdysponowanie działy w kategorii finanse - jednym słowem odmiany kredytów + wariant, brakuje mi pożyczki i chwilówki jeśli już rozłożyłeś tyle rodzajów kredytów. Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freestyper Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Fajny katalog i błyskawiczna Moderacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katalog.inforam.pl Opublikowano 9 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Działam w branży finansowej i jeżeli mógłbym coś zasugerować, to masz fatalnie rozdysponowanie działy w kategorii finanse - jednym słowem odmiany kredytów + wariant, brakuje mi pożyczki i chwilówki jeśli już rozłożyłeś tyle rodzajów kredytów. Nie wszysko jeszcze zostało uporządkowane (ale będzie). Narazie wszystkie najbardziej popularne podkategorie w kataklogu zostały zamienione na kategorie główne. Tak było też kredytami. W kategorii głównej kredyty tam są chwilówki i wiele innych. Pojedynczej podkategorii pożyczki nie utworzę - zbyt ogólna, w końcu każdy kredyt to pożyczka Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Okej, ja nie wnikam każdy ma prawo prowadzić jak chce swój katalog Życzę sukcesów Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.