drobny2992 Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Witam Znalazłem na allegro ofert katalogowania ręcznego strona na seokatalogach z pr<4. Mam jednak pytanie: Czy ktoś już z tego korzystał i czy warto w takie coś inwestować? Dzięki za każdy pomocny post Montaż SMD Suplementy diety Usługi minikoparką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradBudzyk Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 A czy warto kupić samochód rocznik 2008 ? Potrzeba więcej szczegółów aby coś powiedzieć Darmowe szablony do seokatalogów! - darmowe szablony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 a co za różnica czy będzie to katalogowanie z allegro czy powiedzmy z tego forum? wszystko zależy od danej oferty. Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobny2992 Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Link oto aukcja która mnie interesuje. Co o tym myślicie? Montaż SMD Suplementy diety Usługi minikoparką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
multar Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 20zł. to nie majątek ale i tak wydaje mi się coś za tanio jak na takie katalogi. I to aż 50 sztuk... zakochanydemot.pl - blog o miłości i przyjaźni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seen88 Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Warto. I temat wyczerpany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobny2992 Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 No właśnie najbardziej zadziwia mnie cena... Montaż SMD Suplementy diety Usługi minikoparką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwrona Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Lepiej wydac raz a dobrze. Zaplac 140zl netto (multikod + tekst + dodanie) kulfiemu i masz 131 mocnych linkow : https://www.katalogi.clpik-studio.com/ Dodatkowo mozesz je dopalic Xrumerem lub Swlem, co zwiekszy moc wpisow i przelozy sie na pozycje w serpach. Przeprowadzki Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpion09 Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Wszystko zależy u kogo kupujesz katalogowanie. Czasami pisze, ze jest wykonywane przez dwa miesiące, a potem nie otrzymujesz żadnego raportu. https://inspeaky.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drobny2992 Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 No macie rację, że zapłacić raz a dobrze. Ale patrząc na komentarze to widać że wszystko było ok i klienci nie byli oszukani. Montaż SMD Suplementy diety Usługi minikoparką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 20 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Coś niska cena Co do komentarzy na allegro, sam widziałem osoby, które 1-2 lata dostawały same pozytywy, a od pewnego czasu sypią się same negatywy, więc jak sami widzicie różnie bywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.B Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Znajomy kupił coś takiego na allegro, dodanie do bodajże 36 katalogów pr 5 i wyższy. Gość miał same pozytywy, mało brał (13zł chyba), więc wyglądało to ok. Jednak nie było ok. W opisie aukcji jest podane tylko, że wpisy zostaną dodane, nie że zostaną zaakceptowane. Znajomy się naciął, bo w tamtej aukcji gość dodawał wpisy do katalogów z pr, ale również takich, gdzie od 2 lat wpisy oczekiwały na moderację. Poza tym był problem z opisami. Dostarczył mu 30 unikalnych opisów, ale koleś z aukcji użył tylko 1 we wszystkich (chyba, zaakceptowanych po miesiącu została garstka, powiedzmy z 5, na tej podstawie wnioskowaliśmy). 20zł to nie majątek, ale ja osobiście bym nie dał takich pieniędzy za tego typu usługę. Wg mnie nie warto. Czas w końcu zagospodarować sygnaturkę. Zajmuję się pozycjonowaniem. Kontakt przez PW na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozycjonusz Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Jasne, 50 wpisów w katalogach z PR5-4 za 20zł, śmiać się chce Dostaniesz zapewne w raporcie adresy do stron głównych gdzie od paru lat nie przyjmują stron, albo kolejka jest na kilkadziesiąt tysięcy i tyle będzie z tego dodawania, a sprzedający będzie Ci mówił że tam długo czeka się na akceptację. Do tego zabójcze zdanie : Ręczne katalogowanie jest jedną z najlepszych technik SEO w branzy pozycjonowania. Nasze doświadczenie z programami do katalogowania czy dodawania Presell nauczyło nas jak podchodzić do tego tematu. Ręcznie programami Nie bierz bo to strata pieniędzy, za 20zł możesz kupić już jakiś multikod i sam się dodać. Kompleksowe usługi SEO Pozycjonusz.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vexatus Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 W opisie aukcji kilka ogólników i oczywistych bzdur i cena jest podejrzanie niska, więc raczej nie warto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DlaSeo.eu Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Różnica jest taka, na aukcji oferuje UWAGA dodanie wpisów w katalogach więc nie publikacje. Dostajesz zgłoszenie strony albo i nawet nie bo po co zawsze można powiedzieć że nie zaakceptowali prawda? A 20zl to 4 piwa;) Ja wole już kupić na forum gdzie masz ofertę publikacji wpisów. Jak ktoś wyżej mówił kulfik kod z katalogowaniem i masz mocne i pewnie opublikowane wpisy;) Usługi dla pozycjonera Forum dla palaczy o e-papierosach i produktach ułatwiających życie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.