mental Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Przypominamy o promocji. Na pewno do 31 maja Na pewno...? KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ap_seo Opublikowano 28 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 blad 404 na tym linku... Pomoc dla Wiktora Rzepeckiego - 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iran Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 No 404 było już wcześniej niż przed 31maja Przydała by się jeszcze taka promocja wziął bym se jeden chociaż. A obecna promocja na stronie mogła by też obowiązywać -73% dla pierwszego pakietu . albo 90% i parametry które są w start 2.0 zmniejszyć jeszcze o połowę Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal22bb Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 heh pewnie ten post również zostanie usunięty, podobnie jak mój poprzedni pokazujący prawdę o superhost (takie prawo administracji, szkoda tylko, że nie napisali dlaczego), ale co mi tam i tak napiszę. Uważajcie na tą firmę, bo ich hosting nadaje się pod strony zapleczowe, a nie na portale, które wymagają ciągłej działaności hostingu. Strony internetowe w abonamencie Kapela góralska Katalog oparty o WordPress: www.aleria.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gphp Opublikowano 1 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2012 Ciekawa oferta... Chyba się przeniosę. @edit: Hmm, zaczynam się poważnie nad tym zastanawiać, poczytałem kilka postów na forum oraz pozostałe informacje w internecie na temat tego hostingu... Skuteczne katalogowanie od 5zł Budowa zaplecza SEO Lista najlepszych katalogów SEO - dla pozycjonerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memlon Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Hostuje u nich od przeszło 2óch lat kilkanaście stronek zapleczowych i dwie takie których oglądalność jest 10k> uu dziennie, i nie zauważyłem szczególnych problemów w pracy hostingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordWiliam Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 No cóż - SuperHost.pl miało różną historię bywało lepiej bywało gorzej. Dziś według różnych opinii - wygląda na to że jest dobrze. Osobiście zacząłem korzystać niedawno i wygląda na to że jest naprawdę dobrze. A przede wszystkim - cena do parametrów jest idealna na polskie warunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 8 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 W poprzedniej firmie mielismy kilka stronek na superhost.pl i faktycznie nie tak dawno temu był straszne problemy z dostępem, ale teraz już jest wszystko OK, support twierdził, że to wina dostawcy Internetu. Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol S Opublikowano 3 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2012 Ja też tam mam kilka swoich stron zapleczowych. Problemy były jakoś w czerwcu-lipcu, jak się dowiadywałem, to winny był tutaj NASK, a nie SuperHost. Teraz z tego co wiem, mają już innego dostawcę i jest wszystko ok. Od tego czasu już nie miałem z tym hostingiem problemów. Mój blog Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gallanonimowy Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Kilka tzn. ile masz tych stronek, na jakiego rodzaju domenach stoją (regionalne, polskie, globalne, itd) na jakim serwerze - czy jest to seo hosting? Podziel się doświadczeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milionPLN Opublikowano 21 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 a jak teraz wygląda sytuacja z superhostem ? jest już ok po całości ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.