Skocz do zawartości

[startup] katSystem.pl - nowy wymiar katalogowania

restful

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Panel nie dziala

Strona internetowa jest niedostępna

Strona internetowa pod adresemhttps://katsystem.pl/login może być tymczasowo niedostępna lub została na stałe przeniesiona pod nowy adres internetowy.

Błąd 137 (net::ERR_NAME_RESOLUTION_FAILED): Nieznany błąd.

katalogi takze (sprawdzilem kilkanascie - wszystkie umarly) . . .

o co chodzi ?? jakies prace trwaja? czemu wszystko padlo?

"JAKOŚĆ PAMIĘTA SIĘ O WIELE DŁUŻEJ NIŻ CENĘ."

https://devdoit.pl

Po raz kolejny padły serwery DNS w premium.pl Te domeny które mamy u innego rejestratora działają np: https://alabastrowy.eu, i wszystkie inne oparte na skrypcie sinooke.

Ponieważ jest to już któryś numer wywinięty przez premium z DNsami. Obecnie rozważamy albo postawienie własnych serwerów DNS, albo zmianę rejestratora domem. Faktycznie odnowienia domen są najtańsze w premium ale jeżeli pozostałe usługi np. DNSy mają działać tak jak teraz to wolimy zapłacić więcej za odnowienie domen i mieć stabilne serwery DNS dla domen

katsystem.gif

Multikody do 388 seokatalogów, 375 katalogów arfooo, 317 katalogów sinooke

@arve_lek - wyjaśniam sprawę z Kulfikiem, jednak ponieważ Paweł jest na szkoleniu to trochę to trwa. Jednak jak wyjaśnię sprawę to napisze na forum. Przy dodawaniu linki w treści były, jednak po opublikowaniu wpisów w katalogach już ich nie było.

Jak tam sprawa się ma ?

Kiedy w końcu skończycie mój projekt dodawać ? Czekam już miesiąc.

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Oczywiście, ze brałem pod uwagę to, że możecie już mieć teksty i dlatego zmiany w regulaminie dotyczące tekstów wchodzą w życie od 1 stycznia 2013, zapomniałem o tym napisać w wiadomości. Jeżeli zaś chodzi o punkt dotyczący podstron to wchodzi on w życie z momentem opublikowania.

katsystem.gif

Multikody do 388 seokatalogów, 375 katalogów arfooo, 317 katalogów sinooke

@arve_lek - wyjaśniam sprawę z Kulfikiem, jednak ponieważ Paweł jest na szkoleniu to trochę to trwa. Jednak jak wyjaśnię sprawę to napisze na forum. Przy dodawaniu linki w treści były, jednak po opublikowaniu wpisów w katalogach już ich nie było.

Jak tam sprawa się ma ?

Nie widać mojego postu ?

O7vVmZ7.gif

Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże)

Jak tam sprawa się ma ?

Nie widać mojego postu ?

Podbijam, też czekam na grupę Kulfika.

+

Czy ktoś rozpatruje tickety? Miały być już rozpatrywane terminowo i jak na razie nic z tego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności