Skocz do zawartości

[startup] katSystem.pl - nowy wymiar katalogowania

restful

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu wczorajszym przekroczyliśmy punkt krytyczny serwera, co skutkuje "zamulaniem". Obecnie jesteśmy w trakcie "stawiania" drugiego serwera co rozwiąże sytuacje. Niestety nie mogliśmy ocenić wcześniej momentu przekroczenia wydajności serwera. W ciągu 2-3 dni sytuacja się unormuje.

katsystem.gif

Multikody do 388 seokatalogów, 375 katalogów arfooo, 317 katalogów sinooke

• Odpowiedzi 814
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Wczoraj nie dodało mi żadnego katalogu, dziś tak samo. Co się dzieje?

Przeczytaj 1 post powyżej Twojego.

Dziś chcemy zakończyć konfigurowanie nowego serwera, tak aby w dniu jutrzejszym dokonać zmian i przenosin usprawniających działanie katSystem.pl.

katsystem.gif

@restful

niedawno ktoś pytał się tutaj o dodanie licznika w ilu katalogach jest dana strona

ja proponuję wykonanie czegoś takiego:

ya681_wpisy.jpg

do tabeli z zestawieniem stron, pomiędzy kategorie a status (to taka moja propozycja nie musi być dokładnie w tym miejscu) dodać kolumnę z ilością dodanych wpisów

według mnie było by to bardzo pomocne ponieważ aktualnie nie ma informacji do ilu dodano

tak samo w szegółach strony aby była informacja w ilu aktualnie jest

Dziękuje tym wszystkim, którzy dzielą się swoimi uwagami na temat ulepszenia katsystem.pl .Wszystkie uwagi są notowane i w odpowiednim czasie będą wprowadzane. Wynika to z zaplanowanych modernizacji czy przebudowy niektórych bloków.

W dniu dzisiejszym zapewne odpalimy już drugi serwer. W pierwszej kolejności przeniesiemy tam katalogi na skrypcie seokatalogu. W czasie przenoszenia katalogi będą niedostępne a katsystem.pl nie będzie przetwarzał kolejki.

katsystem.gif

Czy doczekam się faktury, o której pisałem wcześniej na forum oraz przez wasz system?

Przecież odpisałem Panu na maila. System płatności PayU.pl nie przesyła nam wszystkich danych więc prosiłem o przesłanie ID sesji lub daty dokonania transakcji, abym mógł zidentyfikować płatność. Proszę to zrobić przy pomocy ticketów.

W przypadku dotpay nie mamy takich problemow i dlatego w przyszłym tygodniu prawdopodobnie płatności za faktury też podepniemy do datpay.

katsystem.gif

Ostatnią informację od was mam sprzed tygodnia: "Tak, faktury i rachunki będą rozsyłane w dniu dzisiejszym" - faktury jednak się nie doczekałem.

Odnośnie płatności to w panelu w zakładce "Historia płatności" mam trzy rozliczone płatności: c0feb770dc981d50b0e741d6f88a4218, f9bc89e30389ee2c8805ced9479a58df, 7aa8d1a9db62589c854d50238952317a - na pewno macie dostęp do tych danych bo to w końcu wasz system.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności