john80 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Cześć, Temat może być troszkę zbyt dosłowny no ale :-) Chciałbym wybrać jedną lub dwie osoby aby sprawić im darmowe pozycjonowanie dla google.com. Chciałbym przetesować pare rzeczy ( żadnych blastów na money site ) - czyste white hat seo. Jeżeli są zainteresowane osoby które kwalifikują się. Prosze o napisanie posta " Jestem zainteresowany " i przesłanie mi informacji na PW. Warunki : - domena ponad 1 rok w sieci - żadnych domen regionalnych , polskich oraz innych tworów typu .me / .in / .us etc. - na domenie nie były stosowane SWLe ( od min. roku ) - portal / strona jest tematyczna i bogata w treść - strona zadbana z potencjałem w sieci - żadnego xxx/warez/movies - strona zajmuje niskie pozycje i nie posiada ruchu. - musisz posiadac gg/skype - preferowany dostep do ftp lub login details Zastrzegam sobie prawo do wybrania najbardziej pasującej dla mnie strony. Możecie być pewni iż rozpatrzę każdy wniosek Zapraszam do odebrania darmówki ;-) Pozdrawiam! Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuser Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Tego to jeszcze nie widziałem A Twoje warunki się wykluczają (np. strona bogata w treść z potencjałem i niskie pozycje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetBe Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 musi być słaba strona bo jak spartoli, to go po sądach nie będą ciągać Masz stronę, to ją dodaj do katalog stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freelancerSEO Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Czy wątek nie powinien być w innym dziale? tzn w Pozycjonowanie i Optymalizacja > Forum Ogólne > Dowcipy Cytat SEO zaplecze pozycjonerskie - www.ZapleczePozycjonerskie.PL - SKUTECZNE. SEO COPYWRITER teksty na zlecenie. www.SeoCopywriter.pl. Opisy produków w sklepie www wykona seo copywriter - zobacz koniecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin421 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 a ja jestem ciekaw wyników tego 'zabiegu' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 czyste white hat seo. Tzn nic nie będziesz robił? Możesz to rozwinąć? dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Sieciami neuronowymi będzie je pchał w górę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikołajZ. Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Więc będę pierwszy ;-) A co! Jestem zainteresowany. Zespół muzyczny Częstochowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freestyper Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 dostęp do FTP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eustachy112 Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Wątpię aby ludzie na tym forum mający porządne strony z potencjałem ich nie pozycjonowali hmm nie wiem no chyba że właśnie taką od kogoś odkupił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 ludzie john80 dzisiaj w innym temacie chciał mi udowodnić ze dla postawienia zaplecza na darmowych platformach blogowych jest potrzebna własna domena, hosting i skrypt. Wiec samie rozumiecie co to za pozycjonowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john80 Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Tego to jeszcze nie widziałem A Twoje warunki się wykluczają (np. strona bogata w treść z potencjałem i niskie pozycje). Bogata w treść w moim rozumieniu to strona hobbystyczna. Nie koniecznie pozycjonowana ze wzgledu na brak czasu. Chciałem tym samym wykluczyc katalogi zapleczowe na .com ze zbiorem artykułów. a ja jestem ciekaw wyników tego 'zabiegu' Podeslij PW z danymi. czyste white hat seo. Tzn nic nie będziesz robił? Możesz to rozwinąć? WhiteSEO a nierobienie to co innego. M.in. - - Web 2.0 - Social Bookmarking - Press Release - Linkowanie Tier'ami - High PR Profiles - High PR Comments - XR/SB/Wiki ( nie bezpośrednio na moneysite ) - Articles Directories i pare innych unikalnych rozwiązań. Mam zamiar zbudować ruch na tej stronie a bez nic nie robienia sie chyba tego nie da zrobić , prawda? Więc będę pierwszy ;-) A co!Jestem zainteresowany. PW podeslij tak jak prosiłem z danymi. ludzie john80 dzisiaj w innym temacie chciał mi udowodnić ze dla postawienia zaplecza na darmowych platformach blogowych jest potrzebna własna domena, hosting i skrypt. Wiec samie rozumiecie co to za pozycjonowanie Daruj sobie ironie MaxPan. Mowa była o zapleczu a teraz próbujesz być fajny i przekręcasz fakty na swoją strone. Jeżeli masz wnosić takie rzeczy do wątku to lepiej wogule nic nie pisz. @ Do innych ironicznych wypowiedzi. Chciałem zrobić cos dobrego i pokazać że się da. Jeżeli macie zamiar krytykować coś o czym nie macie pojęcia to uprzejmie proszę - nie róbcie tego w tym thread'zie i wracajcie do kupowania punktów w SWL ( pozycjonowania ). Czasami sie zastanawiam czy te forum dorosło do tego żeby ktoś coś zaoferował za darmo. Załączam obrazek ze statystykami z jedno z serwisów. Nie mam na celu tutaj promowanie niczego. Obrazek załączam aby nie być gołosłownym - faktycznie coś chce zrobić. Pozdrawiam i wdzieczny byłbym za komentarze na poziomie. Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Daruj sobie ironie MaxPan. Mowa była o zapleczu nie edytowałem posta, zobacz sobie o czym była mowa... sam zacytowałeś, ja wyraźnie pisze o darmowych blogach a ty opowiadasz o domenach i hostingach wiec nie zarzucaj mi kłamstwo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
john80 Opublikowano 8 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Daruj sobie ironie MaxPan. Mowa była o zapleczu nie edytowałem posta, zobacz sobie o czym była mowa... +1 do reputacji na forum MaxPan +1 dodatkowy punkt za wrzucenie Screenshota :-) a tak na poważnie to kompletnie nie zauważyłem słowa 'darmowe'. Za słaba ta kawa z rana... Pozdrawiam Kontakt priv lub facebook. Domeny DR:20 /RD:20-100+ / 0% Spamu / Linki ze strony głównej!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Spoko . A teraz na serio chętnie zobaczę wyniki tego testu ale nie na swojej domenie, rzecz oczywista wiec na ochotnika nie zgłaszam się, ale będę bacznie obserwować temat. Później opiszesz o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.