FiKaS Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Widzę polaczkowość pełną gębą Może najpierw spójrzcie na swoje fury co macie pod blokiem/domem/ w garażu ile są warte i czy też wszyscy macie AC itd. itd. A potem zastanówcie się jakbyście się wy czuli gdyby Wasze auto ukradli Aż żal niektórych czytać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iran Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Polaczkowość pełną gębą he dobre w Polsce należy zmieniać nasza mentalność,inaczej z obecnego światowego statusu Jelenia staniemy się frajerami international, bo jesli już teraz tak narzekamy na siebie i na to co jest to strach pomyśleć jak będa postępowały nasze dzieci. Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Jak ktos nie ma AC to znaczy ze go nie stać na takie auto ot co, niech inwestuje wtedy w auto niższej klasy później płacz ze przerysowane albo skradzione Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoozool Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Jak ktos nie ma AC to znaczy ze go nie stać na takie auto ot co, niech inwestuje wtedy w auto niższej klasy później płacz ze przerysowane albo skradzione już kilka raz okradziony się wypowiadał Więc Jesli ktoś nie zna wszystkich informacji, to po co wysuwa swoje wnioski ? Ja znam ludzi co jeżdżą bez OC i co ? co mi do tego, jego problem, nie mój interes, tutaj w wątku pomagamy nakierować jak szukać, i innych tehcnikach złodziejstwa w tym kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoslaus Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Tak, ubezpieczenie to lek na wszystko, przecież firmy zazwyczaj nie robią żadnych problemów i kasa jest z automatu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisham Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Jak ktos nie ma AC to znaczy ze go nie stać na takie auto ot co, niech inwestuje wtedy w auto niższej klasy później płacz ze przerysowane albo skradzione Jedyna rzecz jaką to oznacza to to, że nie chciał kupić AC. Skoro sobie kupił auto, to znaczy że w jego odczuciu go stać, ale oczywiście zgraja Tobie podobnych wie jak zawsze lepiej. Na pewno się chłopak z tym dobrze nie czuje, ale AC nie miał i już - niedobrze się robi na widok wszystkich zawistnych polaczków, którzy wypowiedzieli się w tym temacie. Sprawdźcie sobie lepiej, czy macie chaty od pożaru ubezpieczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Albo jeżdzą taczkami za <10k zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seomator Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Albo jeżdzą taczkami za <10k zł O jaki bogol się odezwał... To też jest 'polaczkowatość', sorry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Nie jednemu brakuje na tą taczkę za <10k zł. boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 9 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 ja jeżdze starym volvo w gazie bez AC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tjay99 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 A ja "trójką". Tramwajem... boxnaprezent.pl - wyjątkowe BOXy prezentowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radoslaus Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Tyle, że te poniżej 10k to są najlepsze autka... Co to za frajda mieć wozik przy którym nie trzeba poszperać raz w tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryu420 Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 U mnie Matiz rocznik 99 z miejsca A do B dojedzie i mało się psuje*, to na razie wymiany nie planuję *odpukać ;p NoteFighter.net - gra uczaca czytania nut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Problem ludzi co maj 10k na samochód polega na tym ze chcą mieć lepszy. Za 10k można kupić W124 w bardzo dobrym stanie, ten samochód będzie służył jeszcze bardzo długo i niezawodnie. Ale większość chce za 10k mieć samochód co wygląda na ten za 20 k. Wtedy się kupuje wypierzanego golfa TDI po 3 stłuczkach, lub jakiś inny szajs z okresu kiedy dobrych samochodów już nie robiono, ale przecież chodzi o lans Podarzewem ze Fikasu właśnie o to chodziło ze są kierowcy co chcą kupić za 10 k, a sąsiadowi powiedzieć ze za 20k w komisie . Ja mam taka zasadę jeżdżę zawszy samochodem na który mi stać i na który nie muszę zapożyczać się czy wydawać ostanie pieneidzy. I mam w nosie co myślą inni Moj post wcale nie adresowany do kolegi jakiemu zwinęli autko, w ogolę nie wypowiadam się na ten temat, kiedyś tez mi ukradli samochód, prawda odnalazłem jego później ale wszystkie pocieszenia czy inne gadki mnie tylko wk******i... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekM Opublikowano 9 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 I tak najlepszym środkiem komunikacji są trampki Jeśli zachowacie to w tajemnicy, truskawka będzie wasza. - nie jestem babą a młodą SINGIELKĄ !!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.