k0l3c Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Możecie mi polecić jakiś darmowy soft do fakturowania i prowadzenia statystyk płynności w firmie? Najlepszy byłby skrypt php, coś na styl wfirma, ale chciałbym to na swoim serwerze. Lub coś jak było wdrożone w GekoSale w panelu admina. Ewentualnie wersja instalacyjna. (większość instalacyjnych, które łatwo znaleźć w google mi nie odpowiada) Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Zleć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerdi Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Ja to prowadzę w Excelu. Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę. https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razjer Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Kolec, czego potrzebujesz w tym sofcie i jaki masz na to budżet? --------------Dno jest wtedy,kiedy nie ma juz nawet mułu.-------------------- Turystyka na sprzedaż , Podróże małe i duże, Egipt, Turcja, Tunezja, Chorwacja... Poszukuję zatrudnienia. Będzie bez linka a co poezjapozycjonowania(kropka)blogspot(kropka)com NEW!!! - Blask Serpów (Prolog) W przygotowaniu: Chapter 1 - Blask Serpów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veal Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 jaki masz na to budżet? Możecie mi polecić jakiś darmowy soft Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0l3c Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Dokładnie, chciałbym darmowy. Do kupienia jest wiele, które mi się podobają ale aż tak się nie pali. Po za tym mam płatny, a w Excelu mogę sam zrobić. Chodzi jednak o to, że chciałbym coś bardziej intuicyjnego, aby inni również mogli się w tym bez trudu odnaleźć. Oraz przez neta abym nie tylko ja mógł wprowadzać zmiany. No i ogólnie audyt, ile przychodu łącznie, ile na opłaty itd. Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Jest taki prosty program do zarządzania budżetem osobistym: https://buddi.digitalcave.ca/ Nie ma narzuconych kategorii jak GnuCash i podobne, więc myślę, że się nada do Twoich potrzeb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kokodżambo Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Za taki skrypt będziesz musiał zapłacić 20 000 - 50 000 zł, i zapomnij,że znajdziesz coś dobrego za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 zobacz może invoicer od madar.pl bedzie mozna jakoś wykorzystać. co prawda na zwykłym hostingu nie pójdzie ale na vps tak. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dMien Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Co do wielu użytkowników - w programach typu Buddy jedyne rozwiązanie to synchronizacja bazy danych np. przez Dropboksa. Sprawdź jeszcze to: https://www.siwapp.org/ Chociaż nie jestem pewien czy jest możliwość robienia czegoś więcej, niż zarządzanie fakturami sprzedaży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0l3c Opublikowano 2 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Dzięki za podpowiedzi. Odwiedzaj regularnie mój blog o seo na lukaszt.pl podobno warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.