Beerbant Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Po wczorajszym godzinnym szukaniu specjalistycznego pędzla do oleju jadalnego też odpadłem ... Googlarka sugerowała mi jakieś pędzle do kopyt końskich ... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclipse Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 był jakiś update? bo wczoraj się wyjątkowo ożywiły serpy, jak od miesiąca zmiany +/-1 oczko, to wczoraj trochę skoczyło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Moim zdaniem był, ale wygląda, jakby zostały częściowo lub całkowicie wycofany, nie trwało to dłużej niż 8 godzin. Potem wszystko wróciło do normy Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adw0k4t Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Po ... godzinnym szukaniu..... Googlarka sugerowała mi jakieś pędzle do kopyt końskich ... Myślę, że nie masz się co chwalić koleszko, ale widać już powoli starcze zmiany . Trzeba wiedzieć czego się szuka i jak się fachowo nazywa przedmiot. Zamiast "pędzel do oleju" proponuję poszukać "pędzel kulinarny" lub "pędzel kuchenny". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKM Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Widzę, ze kolejny "amant" Beerbanta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Ma chłop powodzenie. Pewnie przez okulary w avku. Nie zazdrosze. Gdyby to jeszcze jakieś babeczki - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Seo Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Jedno jest pewne... Powstało nowe zjawisko... "Urojone Updaty" CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie... AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie... CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Myślcie co chcecie, zobaczcie jakie są wahania: https://serps.com/tools/volatility Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hank Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 To nie update, to moje strony ida do gory Najlepszy stomatolog i ortodonta w Katowicach - Freshmed - piękny uśmiech to zdrowy uśmiech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyhy Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Hank, Twoje też ? Czas na testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libra Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Co jest grane? Nikt dzisiaj nie narzeka, że mu "spadło", "poleciało"?? Nikt nie twierdzi że był update?? Normalnie święto lasu. Może i dobrze, bo szkoda niepotrzebnych nerwów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyhy Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Bo ja Ci powiem, niektórzy teraz piją piwko ogladając wzrost konwersji na swoich stronach. Jedni się chwalą inni nie, Ci drudzy napisza dopiero "fukinszit" jak im spadnie. A ja.. ide do sklepu, bo browar się kończy Czas na testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 O 19:20 był update. Zauważyliście? Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soprano Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Ja zauważyłem. Faktycznie o 19:20 był pingwin ver. 20, ale już o 19:23 był pingwin ver. 21. Ponoć za dwie minuty znowu update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Chodzą pogłoski, że do jutra do godziny 12 w południe ma być 15 updatetów. Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.