mattm Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 U mnie ostatnio skoki, jedne frazy wyżej inne niżej - w sumie normalka. Wszystko w Warszawie - fryzjer wilanów - pełen zakres, ubezpieczenie samochodu, domu, mieszkania, firmy. ubezpieczenia na Bemowie - tu nas znajdziesz - zapraszam do kontaktu ubezpieczenia w Wilanowie Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 @firma321 dlaczego ujawniasz kogoś domenę ? Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TRENS Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 seonerd: "Ja mam ciekawostkę. Odejmijcie śmieci od Google i policzcie wyniki: https://dl.dropbox.c...lla Firefox.png" U mnie same śmieci. No i dzisiaj o 13.00 mają puścić pingwina. Zobaczymy jak teraz zamiesza. Linkuj dalej i nie pier*ol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firma321 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 @firma321 dlaczego ujawniasz kogoś domenę ? Hhehe .......dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roli Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 o 13? skad wiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-100 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 No to nie tak o 17.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 @firma321 dlaczego ujawniasz kogoś domenę ? Hhehe .......dobre firma321 -> nie podaje sie publicznie - szczególnie na tym forum - domen ani zaplecz innych osób. Zresztą, pewnie wiesz ze to domena jednego z forumowiczów, nie wiem czy podałeś ją celowo(nic mi do tego), ale gość na pewno nie będzie szczęśliwy SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firma321 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Panowie i panie... Wyniki sa ogólnie dostępne, ahrefs tez jest dostepny dla wszystkich wiec mozna sobie sprawdzac dniami i nocami wszystkie strony w google A to ze koleś nie umie się zabezpieczyć, to już nie mój problem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Wyniki są ogólnie dostepne i dlatego podpierdalacze na forum G je pokazują z zapytananiami: czemu ta strona... Nastepnym razem podawaj swoje strony. Pewnie znajdzie się kilka osób, które chętnie posprawdza jak Ty się zabezpieczasz - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firma321 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Zakrecony@ Przeskocz na SWL, tez będziesz sławny:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4min Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Przepraszam, że się wtrącam - jestem tutaj całkiem od niedawna, jak i w tematyce seo.. Dlaczego uczepiliście SWLów? Każdy sposób jest dobry jak pozwala na uzyskanie satysfakcjonujących wyników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakręcony Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Są po prostu osoby, którym bardzo przeszkadza, że innym wychodzi lepiej i pod pretekstem: - udawadniania czegoś, - zaskoczenia niesamowitem wynikiem - zdziwienia jakąs sytuacją wystawiają nie swoje strony do odstrzału - Reklama - Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farcrytabor3 Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Wzorowy el Polako, jeszcze długo ten naród będzie z tym walczył. "Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniver Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 no tak bo dlaczego "sąsiad ma mieć dobry samochód, a ja mam mieć starego rupcia"? prawda jest zupełnie inna jedni pracują mało i zazdroszczą wyników tym którzy ciężką pracą coś osiągneli lub coś im najnormalniej w świecie wychodzi. ..:: Strony WWW ::....:: Nowe technologie ::....:: Hurtownie ::....:: Reszte znajdziesz w google.pl ::.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WyczesanySEOWIEC Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 U mnie np. są spadki i wzrosty... - fakt wcześniej nie miałem aż takich wahań pozycji i trochę mniej fraz mi spadało, ale mam też wzrosty... - wiadome mogłoby być lepiej, ale tragedii nie ma :-p =) "... Z wyborem firmy SEO jest troszkę jak z wyborem marki samochodu..." Polecam skuteczne pozycjonowanie warszawa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.