treecool Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 ale czy wszystkie wasze frazy które wam poleciały należą do tych konkurencyjnych? Tak Profesjonalne katalogi stron - Lista seokatalogów stron Napisz do mnie a otrzymasz indywidualną ofertę zakupu większej ilości multikodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bziku Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 ale czy wszystkie wasze frazy które wam poleciały należą do tych konkurencyjnych? Tak Więc nie mam więcej pytań Albo nie, wtrące jeszcze, że u mnie trudne frazy stoją ładnie a łatwe poleciały:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treecool Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 ale czy wszystkie wasze frazy które wam poleciały należą do tych konkurencyjnych? Tak Więc nie mam więcej pytań A tak na serio to 3/4 fraz które mi poleciały należą do "tych konkurencyjnych" Profesjonalne katalogi stron - Lista seokatalogów stron Napisz do mnie a otrzymasz indywidualną ofertę zakupu większej ilości multikodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
served Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 W moim przypadku świeżynki dostały po tyłku, a strony pozycjonowane dłużej niż 6-8 miesięcy utrzymują się na swoich pozycjach (nieznaczne wahania o 1-2 oczka). P.S. W końcu kiedyś musiałęm założyć tutaj konto Kody na tanie VPSy i hostingi SEO: 2KT7-JFNM-63E8 , EK6B-1JUJ-M9T6 , R3J5-RCNE-SPH4 , E8NR-U9N3-1TU7 , 3TEH-47B3-2HM6 = rabat 25% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treecool Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 hehe no to witamy... A z tymi świeżynkami i starymi wygami to prawda.... u mnie w większości przypadków się sprawdza, ale też nie zawsze... burdel straszny Profesjonalne katalogi stron - Lista seokatalogów stron Napisz do mnie a otrzymasz indywidualną ofertę zakupu większej ilości multikodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszI Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Konkurencyjne frazy poleciały... erotyka poszła w górę Trenuj według planów treningowych https://fitmade.pl/plany-treningowe/ - od FITMADE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gphp Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Posprzątali mi strony z TOP 1 na TOP 5 Ale to chyba ze złości, że Pani prezes odeszła do konkurencji. Skuteczne katalogowanie od 5zł Budowa zaplecza SEO Lista najlepszych katalogów SEO - dla pozycjonerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treecool Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Konkurencyjne frazy poleciały... erotyka poszła w górę No widze kolega przeprowadził "dogłębną" analize tematu Profesjonalne katalogi stron - Lista seokatalogów stron Napisz do mnie a otrzymasz indywidualną ofertę zakupu większej ilości multikodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seonerd Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Odnośnie Waszych stron, które poleciały w tym "apdejcie". Wpisujecie fragment tekstu ze strony w wyszukiwarce i jest na miejscu pierwszym? Jeśli nie, to gdzie jest? dobre ziółka nie są złe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saczek Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Konkurencyjne frazy poleciały... erotyka poszła w górę A faktycznie było coś że 'niektóre rzeczy lepiej prezentują się w pionie' hehehehehe Blokowisko oszczędza - blog o oszczędzaniu pieniędzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robbieriviera Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 ostanio najpierw zapuszczali pandę, potem pingwina..w tym miesiącu myślę, że zapuścili odwrotnie teraz leci pingwin, a panda będzie 24.07, chyba że to jeszcze jakieś inne zwierzę Ekspercikredyty.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eclipse Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 hmm, po wczoraj strony które lekko oberwały od pingwina wyleciały zupełnie w kosmos, reszta bez zmian. akcja trochę dziwna bo np. w przypadku jednej strony łupniętej pingwinem robiliśmy dużo działań mających na celu dywersyfikacje backlinkówi poprawę pokopiowanego przez konkurencję contentu, za to w topach tradycyjnie niezły syf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abakan Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 U mnie teraz dość dziwna sytuacja. 1. Jedyna strona, która dostała od pingwina i która od paru dni rosła (ale nie wróciła na pozycje sprzed 25 kwietnia), dzisiaj dostała w d*** (10-50 oczek na wszystkie frazy). 2. Pozostałe strony raczej na małe plusiki, ale niektóre ruchy dość przypadkowe (np. chwilowe wskakiwanie na "niezasłużone" pozycje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treecool Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 U mnie teraz dość dziwna sytuacja. 1. Jedyna strona, która dostała od pingwina i która od paru dni rosła (ale nie wróciła na pozycje sprzed 25 kwietnia), dzisiaj dostała w d*** (10-50 oczek na wszystkie frazy). 2. Pozostałe strony raczej na małe plusiki, ale niektóre ruchy dość przypadkowe (np. chwilowe wskakiwanie na "niezasłużone" pozycje). a to norma ja już się przyzwyczaiłem Profesjonalne katalogi stron - Lista seokatalogów stron Napisz do mnie a otrzymasz indywidualną ofertę zakupu większej ilości multikodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpion09 Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 U mnie średnio 20 do 50 pozycji w dół w frazach konkurencyjnych. Ciekawe co jeszcze wymyślą, żeby więcej spamu wynieść w topy https://inspeaky.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.