Kulfik Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 @drnoah w sumie od poczatku istnienia hostingu dwoch userow dostalo ostrzezenia, poprawili troche skrypty i nadal uzywaja hostingu, nikomu nie podziekowalem za wspolprace wiec wydaje mi sie ze 'da sie zyc' Kontakt: email/gtalk:pawel@tykwinski.pl, gg:5154380, skype:clpik- NAJLEPSZY tani hosting W SIECI! Jeszcze lepszy HOSTING SEO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Er! Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 @DrNoah mam tam 5 precli i planuję wrzucić jeszcze ze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin.B Opublikowano 29 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2012 Działa bez zastrzeżeń, szybko i w zasadzie bezawaryjnie - polecam Czas w końcu zagospodarować sygnaturkę. Zajmuję się pozycjonowaniem. Kontakt przez PW na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Botek Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Mam tam 15 stron i nie zauważyłem, by wczytywały się wolniej, ani by jakieś występowały przerwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbigg Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Hostuję tam dwie strony, firmową i rosnący w siłę serwis ogłoszeniowy i jestem zadowolony. Serwis też bardzo dobry, pamiętam jak byłem mile zaskoczony jak napisałem kiedyś ticket do supportu (zanim zostałem klientem) po godzinie 23 i niebawem dostałem odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 ja też mam już od dość dawna i większych problemów nie zauważyłem Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JamesMay Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 polecam, używam od około półtora roku bez żadnych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arve_lek Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Mi działa wszystko elegancko. Dzisiaj wykupiłem kolejny serwer SEO w hostinghouse Mi działa wszystko elegancko. Dzisiaj wykupiłem kolejny serwer SEO w hostinghouse Obecnie słowo "elegancko" zamieniłbym na dobrze."Maksymalny dopuszczalny rozmiar pliku: 5MB. Po wysłaniu plików możesz nadać im tytuły i opisy."Jest jakiś limit na wgrywanie zdjęć ? Od razu mówię, że taki komunikat wyskoczył mi po wgraniu zdjęcia, którego rozmiar miał z 30kb. Jednak łacznie było wgranych ze 160 zdjęć.Działałem na nie moim koncie, tylko na kumpla.Kolejna rzecz:Chciałem wgrać bazę przez phpmyadmin. Przez panel się wgrać jej nie dało, bo jest timeout ustawiony na 15 sekund i tego limitu zwiększyć nie można dla pojedynczych kont.Napisałem do supportu i odpisali mi żebym wgrał przez PA. Mówię, ok, jeżeli się da to super. Wgrywam -> baza wgrana -> krzaki na stronie zamiast polskich liter. Napisałem kolejny raz do supportu, że plik jest przekonwertowany do utf-8 i nie wiem czemu dalej są krzaki.Dostałem odpowiedź: Witam,Jeśli na stronie, która jest w utf-8 są "krzaki", to znaczy, że zrzut nie był poprawnie przekonwertowany lub zimportowany. Niestety nie świadczymy pomocy z obu czynności. Pomyślałem sobie, że może support miał rację i źle coś zrobiłem. Ale serio nie wiem co tutaj można byłoby zrobić źle Punkty statlink.pl - dobra cena + gratis Skrypt i eBook, Blog SEO/SEM i Tatuaże na Dziarownia.pl (tatuaże) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noclegi-wypoczynek Opublikowano 13 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 swoje projekty trzymam na ich serwerach posiadam ten średni pakiet jestem z nimi od około pół roku i z czystym sercem mogę polecić. Support szybki serwery też nic tylko kupywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmr88 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Od siebie dodam, że jakieś 8 czy 9 miesięcy mam tam postawionych 10 niewielkich blogów na wordpressie i wszystko jest świetnie. Nie zauważyłem awarii żadnych, serwer dobrze skonfigurowany, wszystko szybko działa, sprawnie, support zawsze czuwa, a do tego cenowo wypada świetnie. Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice Marketing lokalny - LokalPromo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 up - nie jestem zaprzyjaźnioną osobą. Hosting na lekkie stronki bardzo dobry, zwłaszcza za taką cenę. Zamierzam rozszerzyć pakiet. Podaję ceny netto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbylek Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 korzystam z ich usług (pakiet ZŁOTY) i jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unnamed Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 @Zbylek Jak już rejestrujesz się na forum żeby pogrążyć jakąś firmę to daj chociaż link do tej którą polecasz bo taka szeptanka to pół szeptanki Ja korzystam i do małych stronek rewelacja. Ja w każdym razie jestem zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajmus Opublikowano 15 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Bardzo fajny hosting, mam tam kilka stronek na joomli, działa bezproblemowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinozzo Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Ja od roku korzystam z ich usług i nie ma się naprawdę czego doczepić. Zawsze jak mam jakiś problem to po otwarciu zgłoszenia czekam maksymalnie kilka godzin i wszystko załatwione. Nie pamiętam też żadnej przerwy w działaniu hostingu. Tablice fluorescencyjne Led, banery Led - nowoczesnareklama.enstal.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.