Beerbant Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Następna ciekawą rzeczą jest chęć zawłaszczenia komentarzy przez google ... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiri Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 to tylko kwestia czasu - w G+ ostro inwestują )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matematyk Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Komentarze jeśli są wartościowe są na wagę złota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intruder2600 Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Rok 2020, rozmowa: - Hail Google ! - Hail ! - Co porabiasz ? - Wyszedł nowy GooglePhone z nowym Androidem a dzisiaj dostałem wypłatę więc jadę kupić. - O, fajnie. A pracujesz tam gdzie ostatnio ? - Tak w GoogleBurgerze ale awansowałem na managera, lżejsza praca i zarabiam o 400 Googlarów więcej. - E, to fajnie. Mogę się z Tobą zabrać do GoogleStore - też zobacze tego nowego GooglePhone ? - Spoko - wsiadaj do mojego nowego samochodu. - O, fajny. Nowy ? - Tak, najnowszy GoogleMobil 4.31 z silnikiem o pojemności 4.2 GoogleTroidów. Rewelacja ! A co u Ciebie tak wogóle ? Wszyscy myśleliśmy, że gdzieś wyjechałeś, nigdzie Cię nie ma. - A no wiesz, kończę budować dom, mieszkam tam już ale od miesiąca nie mam GoogleNetu, dopiero kabel podciągają Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlosky Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 ...A co u Ciebie tak wogóle ? ... Powinno być: "A co u Ciebie tak woGoogle ? " Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.plOsoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ebinx Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Co masz na myśli Beerbant mówiąc o zawłaszczaniu komentarzy? Taki atak (ten z google play) to nic to tylko marketing, ostatnio przepuscili powazniejszy atak i jest mnóstwo strat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.