Skocz do zawartości

[Zlecę] Montaż piosenki-filmiku na YouTube

adson

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam osoby, który podjęłaby się wykonania montażu piosenki i filmiku dla serwisu rozrywkowego. Zmontowany materiał byłby umieszczony na kanale YouTube.

Interesuje mnie wykonanie na styl kompilacji, który zamieszczane są na kanale KlejNuty. Musi to być coś naprawdę ciekawego, niebanalnego, intrygującego, wpadającego w ucho. Filmik powinien być zrobiony na styl "Lubię wypić" czy "Krzysiu" (można obejrzeć na kanale KlejNuty).

Niekoniecznie musi to być super profesjonalne, dla mnie najważniejsze jest, żeby to po prostu spodobało się widzom. Kupię każdy materiał, który będzie ciekawie zmontowany i będzie miał predyspozycje "viralowe".

W tym zleceniu najważniejszy jest pomysł. Oklepane czy nudne twórczości mnie nie interesują. Szczegóły i moje pomysły przekażę zainteresowanym osobom. Jeżeli materiał będzie naprawdę dobry, oczywiście jest możliwa dalsza współpraca.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności