Robik Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Po jakim czasie od zlinkowania stron w Katalogach i na stronkach o wysokim PR podniesie się PR mojej strony? Czy są na to jakieś reguły czasowe? Będę wdzięczny za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stwor Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 czytaj za nim napiszesz w dziale google. PR podnosi/spada podaczas update PR prozone.pl - tym czym aktualnie się zajmuje niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę Hippos - Katalog stron PREMIUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kil Bill Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 https://www.seocompany.ca/pagerank/page-rank-update-list.html Po raz ostatni chciało mi się ten link wkleić Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim Sam Altman ich wyprzedzi Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/ boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@sió Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Robik, zapewne sie nie ucieszysz, ale odpowiedź na Twoje pytanie brzmi: tego nie wie nikt. A dokładniej: dzieje sie to po update'ie PR, który nie wiadomo kiedy będzie zamki polskie, pałace i dwory obronne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Ciekawe czy on przynajmniej wie co to PR ah.... Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Z. Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Może wie, ale patrzecie jaki popularny temat już 89 wyświetleń masakra normalnie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapsel Opublikowano 3 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2006 Może wie, ale patrzecie jaki popularny temat już 89 wyświetleń masakra normalnie ;P Bo każdy ma nadzieję że odwiedzi szefuńcio Googla i napiszę datę , godzinę, minutę - tak aby każdy w czasie rzeczywistym przeżył tą chwilę. !!! Kapsel Heinekena Fajny kubek, fajne kubki i może coś jeszcze Kubki reklamowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargre` Opublikowano 4 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2006 Bo każdy ma nadzieję że odwiedzi szefuńcio Googla i napiszę datę , godzinę, minutę - tak aby każdy w czasie rzeczywistym przeżył tą chwilę. No ... taki Big Brother, raczej Big Google - to by było coś ! Sorry, nie odpowiadam na PMy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.