Presta Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Witam, właśnie wygenerował kody AuthInfro dla moich dwóch domen u obecnego rejestratora i będę je przenosił do OVH ... tam gdzie mam pozostałe ... Czy taki transfer jest płatny (w OVH) ? Kiedyś czytałem, że można przenieść domeny ... a oni przenoszoną domenę przedłużają o rok ... mimo wszystko nie wiem na ile w tym prawdy i czy to nie był sen ? Ma ktoś doświadczenia ? Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas22333 Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Przy .pl nie ma zadnych kosztow. Transfer platny masz przy domenach globalnych - ale wtedy automatycznie domena przedluzana jest o nastepny rok. Domeny od 10zł - https://www.aftermarket.pl/marketsearch.php?seller=380f6ee80bf9deab6c3056e3b03f8f25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presta Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 @lukas22333 dziękuję za pomoc. A w przypadku domeny PL - 0 zł, a ważność pozostaje taka jak była ? Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megauser Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Tak, choć to domena z promocji i za authinfo będzie trzeba pewnie dopłacić Webmastering, kodowanie & programowanie Więcej informacji na moim profilu Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Presta Opublikowano 22 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 ok dzięki. Mam nadzieje, że w przypadku com obejdzie się bez Unlock domeny, bo takie info było podczas transferu -> abym ustawił unlock u obecnego operatora (najtanszedomeny_pl) ale nic takiego tam nie ma ... Wdrożenia sklepów Prestashop: www.selljus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bold Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 U mnie się nie obyło kiedyś, ale BOK takie sprawy szybko załatwia Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl! Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.