aleksandra Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Witam, znalazłam taki artykuł https://www.seo-platforma.pl/aktualnosci/ar...i-praktyka.html czy ustawienie niestandardowe indeksacji faktycznie wpływa na szybsze indeksowanie podstron ? Jak ustawie na maxa to nic się nie stanie ? Kto korzystał z tego narzędzia i czy widział efekty? Torebki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Ja kiedyś korzystałem z tego, i fakt faktem robot G był bardzo często na stronie, co się przekładało na indeksację strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksandra Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 No jeśli tak to super, bo o to mi chodzi. Tylko w narzędziach jest stiwrdzenie na żółto żeby ustawiać niestandardowe gdy: Zalecamy ustawienie niestandardowej szybkości indeksowania tylko w wypadku, gdy występują problemy z serwerem. więc się zawachałam, więc jeśli nie pomoże to narzędzie to trudno, ale czy nie zaszkodzi ??? Torebki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Teraz pisze problemy z serwerem, jakiś czas temu pisało coś o zwiększonym obciążeniu serwera W czym ma Ci niby zaszkodzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aleksandra Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 kto pyta nie błądzi ale dziękuję za odpowiedź Torebki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Szkoda, że to powiedzenie nie dotyczy się spacerowania po obcym mieście Bo czasami idzie zabłądzić, nawet pytając miejscowych hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xemix Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Nie powinno być nieprzyjemności z tytułu zmiany szybkości indeksowania. Swego czasu używałem tej opcji i powiększałem tą szybkość - żadnych nieprzyjemności nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.