bori79 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Gramy w lidze 6 we Wrocławiu na sztucznej trawie przy ul. Lotniczej. Rozgrywki od poniedziałku do piątki w godzinach wieczornych 20-22. Najprawdopodobniej będzie tak że w jednym tygodniu będą 2 mecze a potem tydzień przerwy. Poszukujemy bramkarza, mile widziane doświadczenie. Kontakt na gg 1136047 lub priv bo telefon zgubiłem i będę miał we wtorek. Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Ja robiłem za bramkarza, doświadczenie też mam. Poza tym Łysy powiedział, że jak się sprawdzę to dostanę oryginalną plakietkę bramkarza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Piłka Plus Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Mateusz ale do wrocka masz kawałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 tak, Piłka Plus, w starym Redboxie też graliśmy Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 20k miesięcznie, kontrakt na 3 lata i wchodzę w to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 a właśnie, uświadomiłeś mi że nie napisałem że granie kosztuje około 10 zł za mecz. Zabawa jest przednia, transmisja live tekstowa w internecie, statystyki i inne duperele. Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Potwierdzam co pisze @bori79, liga i organizator godny polecenia. Najlepsza liga we Wrocławiu @bori79 - w ktorej lidze gracie? Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 16 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 Będzie 1 bo właśnie spadliśmy z Ekstraklasy. Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bori79 Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Podbijam się bo dzisiaj o 20 mamy mecz Może się ktoś jeszcze znajdzie chętny do grania. Idealnie ktoś kto bronił na 5 lub 7. Nadzieje umiera ostatnia Pomóż mojej córce - 1% z podatku dla Oli. Wypełniając PIT wpisz w rubryki: KRS: 0000050135 CEL SZCZEGÓŁOWY: BORI Ola na Fecebooku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.