qwerty10000 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 dzisiaj otrzymałem email z bankiera w którym pisze: otrzymaliśmy kilka skarg od naszych partnerów w sprawie praktyk SEO stosowanych przez Pana. Według kilku wydawców "zaspamował" Pan wyniki wyszukiwania korzystając z niedozwolonych metod. osoby które takie coś napisały prosił bym o kontakt . Co to jest "spamowanie wyszukiwarek" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megauser Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 A mają jakąś pewność że to Ty? Webmastering, kodowanie & programowanie Więcej informacji na moim profilu Zapraszam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 znaczy prosisz o kontakt osoby, które zgłosiły te skargi ? Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaysoon Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 ale o co chodzi? jesteś w jakimś PP i Twoje serwisy są wyżej niż Bankiera albo jego partnerów? a jak tak to jaki to PP albo co? Ranking pralek Najnowszy ranking telewizorów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janpos Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Ja tez nie rozumiem tego posta. Wytlumacz najpierw o co Ci chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerty10000 Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 chodzi o to ze osoby które są w pp bankier a strony ich są niżej niż"moje i wspólnika" skarzą w banierze bo nie mogą być wyżej znaczy prosisz o kontakt osoby, które zgłosiły te skargi ? dokładnie tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domains Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 To ja, słucham. nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim, nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Google wprowadziło właśnie nowy algo o kodowej nazwie "autorzeżnia 2012" edyta Tak całkiem na poważnie to czego się spodziewacie ? Po "klapsie" dla porównywarek znane marki i brandy nie mogą sobie pozwolić na "napierd***e" linkami ... O ile przeciętny Kowalski z Pcimia pójdzie na SEO za 99 zeta od wyników to w takiej sytuacji jak teraz żadna średnia czy duża firma na to nie pójdzie ... Jak juz sie napieprza linkami to wypadałoby to poukrywać przed "bracią uprzejmie-donoszącą" Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwerty10000 Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 To ja, słucham. to mógłbyś mi napisać co czeba zrobić żeby "zaspamować" wyszukiwarki i jakie są "niedozwolone" metody pozycjonowania ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domains Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 To ja, słucham. co mógłbyś mi napisać co czeba zrobić żeby "zaspamować" wyszukiwarki ? To Ty chciałeś pogadać To mów, nie pytaj. [edyta] Dobra, nigdy nie miałem żadnego PP w Bankierze Ale kto prosi oficjalnie o kontakt "podpierdzielacza" - ten sam się prosi o klapsa i docinki. Poza tym poczytać wkurzonego spamera - bezcenne nie każdy kto ma pisaka jest Dostojewskim, nie każdy kto ma siusiaka jest Casanovą i nie każdy kto ma rumaka - pozycjonerem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 To ja, słucham. to mógłbyś mi napisać co czeba zrobić żeby "zaspamować" wyszukiwarki i jakie są "niedozwolone" metody pozycjonowania ? niedozwolone to te które sprawiają że jesteś wyżej od innych A dla leniwych: sprzątanie białystok ;] A dla relaksu możesz zapalić kadzidełka Punkty FanCop od 3pln / 1k SPRZEDAM: Volvo S40 1.9D, 2002; 220k przebiegu. Lokalizacja: Białystok; Tel 724-148-596 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 to mógłbyś mi napisać co czeba zrobić żeby "zaspamować" wyszukiwarki i jakie są "niedozwolone" metody pozycjonowania ? Czeba ufieszyć we wskasófki Google dla wepmastróf .... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 ... i w rHuSHofe sEłOo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banalny Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Qwerty: olej to , rób swoje. Żadna z metod pozycjonowanie nie jest zgodna ze wskasufkami jak to Beerbant dobrze napisał. Nawet pseudozapleczówki na których jedzie co najmniej połowa pio. Usuwanie pluskiew Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Cała obecna sytuacja jako żywo przypomina mi - "dajcie mi człowieka a znajdę na niego paragraf" ale ..... Ale klepnijmy się w piersi , bo "sami sobie zgotowaliśmy ten los" ... Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.