Grzegorz Goździk Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Czy może ktoś polecić przetestowany serwerwer np vps ale z direct adminem pod seocata? Najlepiej tanio:) Darmowe moderowane precle Darmowe moderowane katalogi Opisy diet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradBudzyk Opublikowano 3 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2012 Wystarczy najtańszy pakiet w unixstorm.org - u mnie śmiga bez problemu Darmowe szablony do seokatalogów! - darmowe szablony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
designgraf Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Ja śmiało mogę polecić Vipowera Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Co możecie polecić? Czy ktoś testował VPS od https://www.ninjalion.com/vps.php bo z kodem wychodzi bardzo mało. Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bojanvuk Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Ja mam serwerek od quickweb.nz w Niemczech z kodem z Lowendbox. Jakieś śmieszne pieniądze, publiker chodził nieźle. 256 MB ram burst 384 MB. B Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit! Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2 "Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 ja mam BudgetVPS.pl - Server VPS2 - Medium , 29zl brutto miesięcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Nie napisałeś nic o budżecie. Ja polecam VMLine. Dobry serwer, dobry kontakt, pomoc w konfiguracji. W moim przypadku było to kompletne przygotowanie serwera pod dodawarki. Działa bez problemu. Mogę też polecić Hitme, miałem rok - bez zastrzeżeń. Pozdrawiam, Mariusz Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Max ale masz tam wszystkie dodawarki? Mariusz do 60 zł netto mc. Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 seocaty ( bo aktualnie mam 2 licki) mam na windowsach, a publiker i omni kulają bez żadnego problemu na tym VPSie i masz jeszcze ok 50% niewykorzystanego RAmu. kazek76 za 50zl sam konfiguruje i instaluje softy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 7 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2012 Oooo to się odezwę co i jak. Dziękować Max za pomoc. Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Goździk Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Aż z wrażenia wykopie trochę ten temat, wyżej @mariusz polecil hosting VMline, wcześniej o nim słyszałem ale nigdy nie mogłem sie przełamać żeby skorzystać, ale wczoraj napisałem z pytaniem co konfiguracji serwera która jest według ich strony darmowa, no i rzeczywiście jest darmowa, pomoc i udzielenie odpowiedzi na wszystkie pytania blyskawicznie i dokładnie odpowiadając nie jak niektóre firmy odpowiadają tak na 1 pytanie że trzeba zadać 10 nowych. Więc ja tu z tego miejsca śmiało mogę polecić te hostingi i ogólnie cała firmę, do tego za 12zl vps to smieszna cena;D Darmowe moderowane precle Darmowe moderowane katalogi Opisy diet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Niechcący tu trafiłem, to przy okazji się wypowiem Jak najbardziej polecam vmline, administratorzy zawsze bardzo pomocni, SEOCAT działa tam na full opcjach na najtańszym koncie. Proszę jednak pamiętać, że samo dodawanie praktycznie nie obciąża serwera - dlatego najtańszy unixstorm.org pakiecik za 20zł/rok spokojnie wystarcza(ale tylko dodawanie). Kazek76 tak jak Max napisał - nie ma sobie równych w konfiguracji linux/unix więc również go bardzo gorąco polecam Pozdrawiam Darek SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.