Red Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 miałem kiedyś narzędzie które pokazuje PR po wpisaniu domeny także, na podstronach, zarzuci ktoś linkiem do tego? Mistrz Pozycjonowania Master of Seo. Zobacz moją ofertę dla klientów na BITEC Pozycjonowanie Katowice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Moje strony, mając pr0 na 4 DC mają już page ranki, wiec moze powoli zaczynamy MBridge - agencja marketingu internetowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jez Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Ale się zrobił temat. A znacie to? - Patrycja, Po litrze to z ciebie nawet niezła laska... - Roman, zwariowałeś? To ja, Bronek! Pozdrawiam, J. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mev Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Jez, jak sądzisz co jest groźniejsze? Wiewiórki czy Gumisie? Pozdrawiam, Hubert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remik09 Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 sadze ze pokemony Blog osobisty Rozwój osobisty Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=SnU=- Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 hehe dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinB Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Jak widać 123 dni od poprzedniego update PR daje się we znaki i ludzie wypatrują tego jak kolejnego cudu Na pewno termin update nie jednego zaskoczy a większość w tym czasie będzie spała lub piła piwko - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpe Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Ten update jest ciekawy nie tylko dlatego, że długo był wyczekiwany, ale tez dlatego, że przebiega w nietypowy sposób. Z jednej strony nie da się zaprzeczyć, że się zaczął, z drugiej strony dziwne jest to, że się zatrzymał w połowie... Kilka kolejnych DC pokazuje już nowy PR... ale z kolei 216.239.53.99 - jeden z 2 pierwszych, które zaczęły zmiany, teraz znów powrócił do starego PR Ale cyrk. Moje domeny na sprzedaż znajdziesz tu: https://www.domeneus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brad Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Nie ma zadnego update to jakas czkawka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mpe Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Nie ma zadnego update to jakas czkawka. czkawka jest wtedy, gdy różne DC pokazują STARY PR. A teraz niektóre pokazują NOWY PR. To cos pomiędzy czkawką a update'em Moje domeny na sprzedaż znajdziesz tu: https://www.domeneus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AQQry Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 nastepnej nocy wyczekujac do 2 nie wytrzymam :-) wie dobrze by bylo wiedziec co i jak ... Pozdrawiam, (-; www.topposition.pl - Top Position Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyo Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Oh.. to Wy nie wiecie? Google teraz zmienaia tak szybko PR ze nie sposob uchwycic obecnego numeru. Np ja na jednej domenie mam PR 4.5. Raz odswieze - 4 DC pokazujami spadek na 4 (WTF?!?! dodalem linki o pr8, zawal serca), drugi raz, 2 DC o PR4, trzeci raz - wrocilo PR% wszedzie i tak dalej.. porazka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 Ciekaw jestem czy zastanawialiście się może, co będzie jak nie doczekamy się update'u ? Jak google po Jaggerach zrezygnowało z aktualizacji publicznego PR? Stawiamy zakłady kiedy powiedzą w Faktach TVN o pierwszych samobójstwach związanych z oczekiwaniem na apdejt PR czy może nawet z depresją czy chorobą psychiczną gorszą od Patsiej Grypy, bo w jednym czasie atakującą kilkaset tysięcy osób związanych z branżą SEO na świecie? Depresja powiązana ze schizofrenią. Osobnik chory na depresję pagerankową charakteryzuje się ogólnym niepokojem związanym z wyczekiwaniem na zmianę zielonego paseczka w prawym dole przeglądarki(lub na górze w przypadku IE), ma często urojenia i wydaje mu się, że już nastąpił wyczekiwany update. Każdy, nawet najmniejszy ruch google traktuje z podejrzeniem spisku, jakiś dziwnych działań, szuka w tym logiki i celu. Przy oczekiwaniu dłuższym niż ostatni update PR staje się bardziej nerwowy, sprawdza swoje strony kilkonastoma narzędziami, nierzadko twierdząc że coś źlepokazują, dyskutuje na wszystkich forach o tematyce SEO, nawet w tych językach, których nie rozumie. Nie golił się od kilku dni, nie je twierdząc że nie jest głodny, że to na co czeka jest ważne. Nie wychodzi na spacer z psem, siedzi cały czas wgapiony w monitor nie chcąc przegapić tego momentu... Kobieta wyczekująca na okres, który spóźnia się już drugą godzinę jest bardziej przyjazna niż taki osobnik.. Spokojnie Panowie i Panie. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyo Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 no wiesz... zmieni i sie na jeszcze kilku DC na 4 to strace 200zł miesiecznie. Na dodatek 2 moja strona w ktora wlozylem 3 miesiace pracy i linków stoin 4 czyli nie dostane kolejnych 200zł za miesic. W sumie bede 400zł w plecy :E jak tu byc spokojnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mf Opublikowano 19 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2006 PR uzależnia, a znając zasady jakimi kieruje się firma Google to jego aktualizacja z pewnością nastąpi, jak tylko będzie gotowa. ;=) Ide na basen, jak wróce pewnie będzie po wszystkiemu.. Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.