Skocz do zawartości

Captcha Sniper

arve_lek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 357
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 miesiące temu...

Z racji tego że na PIO pojawiają się ogłoszenia o sprzedaż Captcha Sniper za 200 zl, informuje iż autor zabrania sprzedaż licencji. Czemu bardzo prosto można wytłumaczyć bo każda kolejna licencja kosztuje 40 USD ( pierwsza 77 z refa). Wiec niektóre użytkownicy kupują za 40 kolejna licencje i starają się ją sprzedać drożej, niby czysty zysk. Nie wiem jak jest w tym konkretnym przypadku ( może uzytkownik i chce sprzedać pierwszą licencje, ale nie aktywowaną nigdy?? :D), ale i tak licencja jest przypisana do paypala a nie tylko do ID transakcji.

Jak ktoś ma wątpliwości piszcie najpierw na suport przed tym jak kupić licencje "z drugiej ręki" kontakt :

SolveIt@CaptchaSniper.com

Już za niedługo okaże się V4, jedna z głównych zmian to wielowątkowy tryb pracy

csx to juz go**o w porownaniu z konkurencja, wiec mam nadzieje ze

"Już za niedługo okaże się V4, jedna z głównych zmian to wielowątkowy tryb pracy" i nowa wersja przywroci swietnosc temu softowi ;)

Nie wiesz Max czy cena licencji się zmieni?

Ja myślę ze nie.

nie dam sobie reki uciac ale mocno wydaje mi sie ze albo gdzies na forum albo w mailingu od nich bylo ze nowa wersja bedzie drozsza.

pozycjonowanie - interwencja

go**o w porownaniu z konkurencja

a która to konkurencja jest o tyle lepsza? (do zastosowań poza Xrumerem)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

właśnie to chciałem zapytać ale poszedłem zjeść :D Chyba cala ta konkrecja to captchalamacz od GSA za ponad 100 USD i ze skutecznością delikatnie mówiąc dyskusyjną. testowałem , porównywałem.

nie dam sobie reki uciac

niema co gdybać, i robić panikę jeszcze powiedz ze płatne update będą..... na razie przyszła politykę cenową zna tylko Mike i nie wypowiada się precyzyjnie na ten temat :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności