Mion Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Czy CaptchaSniper ma też opcje ustawienia na manualne przepisywanie odebranych captcha ? HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 tak, na 99%, nie pamiętam gdzie to jest włączane a nie mam dostępu do zdalnego pulpitu teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Raczej nie ma, a jeśli to dobrze ukryte GSA CB ma taką opcję. M Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Też mi sie wydaje, ze nie ma. Zawiesza wam sie wersja 4.4? Codziennie musze go zresetowac na zdalnym Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 mi tak 4.4 zawiesza sie czas od czasu dzial z GSA w parze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 tak, na 99%, VS Raczej nie ma HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Niema, sprawdziłem przed chwile nie znalazłem, może to było w wcześniejszej wersji a może pomyliłem z Captcha od GSA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 No to dziwię się, że nie ma bo taka funkcja IMHO powinna być ... HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 U mnie też się wieszał codziennie. Wyrzuciłem wszystko, pobrałem nową paczkę i działa dużo stabilniej. Może przypadek, ale pomogło. M Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Tak, ale GSA lub inne softy to maja, więc jak CS daje bledną odpowiedz lub zwraca jako nie rozwiązana, to wyskakiwać okienko może w sofcie, lub odsyła na inny OCR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 , to wyskakiwać okienko może w sofcie, Czyli jak sam CS nie da rady "odczytać" to wyskoczy okienko do manualnego wpisania - TAK ? HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczo Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Sprawdziłem przed chwilą jest opcja jedynie wysyłki do np DBC w CS, nie mam Captcha od GSA więc nie wiem jak jest z nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Darek, Tak w GSA, AIO i innych tego typu softach wyskoczę okienko ( jeśli taka opcje włączymy) do manualnego przepisana captcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
początkujący Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 U mnie też się wieszał codziennie. Wyrzuciłem wszystko, pobrałem nową paczkę i działa dużo stabilniej. Może przypadek, ale pomogło. M chyba jednak nie przypadek... też jakiś czas temu wywaliłem całość CS z dysku, pobrałem ponownie i zrobiłem świeżą instalację. CS się ustabilizował. Do tego odpalam mały dodatek na serwerze, który restartuje CS co kilka godzin... ...no i już nie mam problemów z jego zwiechą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielu Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 wywaliłem całość CS z dysku Zrobiłem to samo i dalej lipa SEO is dead Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.