Iran Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Strona główna się otwiera, a na żadna podstronę nie mogę wejść mam taki komunikat: Virtual Server overloaded - high load (or servicing) in progress katalogi() co Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iran Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 mam jeszcze takie info HTTP Error 504: Gateway Timeout The server, while acting as a gateway or proxy, did not receive a timely response from the upstream server it accessed in attempting to complete the request. Przez co to może być, bo nie ma przez co być przeciążony? Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 a skąd mamy wiedzieć co to za serwer ile na nim wisi i co ? Najprawdopodobniej przekroczone przydzielone zasoby (jeżeli takowe są) nie wiadomo jakie skrypty chodzą , czy są zoptymalizowane itp itd ... Zaraz dostaniesz wskazówki obsługi takiej szklanej kuli Moja fotografia kulinarna Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana W Gdańsku też mamy strzelnicę "Największą podatność na manipulację wykazują osoby mało inteligentne, a którym zarazem wmówiono, że są świetnie wykształcone." CGJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iran Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Szklana kula by się przydała mam hosting w home 50 GB 12 000 GB transfer i tylko jedną stronę na nim ,skypt seoka. Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkr Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Pisz do Home, mają 24/7 wsparcie. Monitorowanie Google - Monitoring Mobilny Monitoring regionalny!Proxy dla systemów Monitoringu w wyszukiwarkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iran Opublikowano 23 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Podobno według "działu tech. wszystko chodzi wyśmienicie,fakt strony wczytują się wolno" Pytam na świeżo po prostu. Reklama w internecie - baza firm - katalog firm + seomaster script Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.