wojtom Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Mam taki problem, wpisałem kod adwords na swoje konto wpłaciłem 100 zł i niestety bonusowych 200 zł nie dostałem, w momencie dodania miałem debet 30 zł na koncie czy może to być problemem rewelacyjne Balustrady Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_AdWords Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Mam taki problem,wpisałem kod adwords na swoje konto wpłaciłem 100 zł i niestety bonusowych 200 zł nie dostałem, w momencie dodania miałem debet 30 zł na koncie czy może to być problemem Odpisałam na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redjasper Opublikowano 24 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2012 Trzeba przeczytać regulamin kuponów wpłać 100 i otrzymaj 200 na reklamę. W skrócie... Musisz wydać te wpłacone 100 zł. Od momentu wydania google ma 30 dni na doładowanie konta kwotą 200 zł. Jeśli to nei nastąpi trzeba upomnieć się do supportu adwords. Prowadzenie kampanii Google Ads - Audyt kampanii Google AdWords - Wdrożenia Google Analytics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.