Skocz do zawartości

Strona firmowa małego biznesu do oceny

choco83
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dorzuciłbym rotacyjny baner ( a nie statyczny jak obecnie )

W galerii zastosowałbym jakiś skrypt do efektywniejszego wyświetlania zdjęć.

W kwestii banera flash powiem szczerze, że też o tym myślałem. Było by to bardziej efektowne.

Jeśli chodzi o skrypt galerii mógłbyś coś zaproponować, jakiś link, itp?

2x w kodzie meta description

Fakt raz jest meta name="description" content, niżej meta itemprop="description" content.

A tak na marginesie za co odpowida meta itemprop? Rozumiem, że lepiej wyrzucić to drugie meta i pierwsze zostawić?

Witam,

generalnie stronka prezentuje się przyzwoicie, ale :)

- brakuje mi cennika - wiem, że ceny podane są w opisach fontann, ale osobiście uważam, że powinna być oddzielna podstrona;

- galeria - mało efektowna - proponowałbym podział na kategorie np. mała fontanna, duża fontanna itd.

- ciekawe logo, ale jakoś wydaje mi się przytłoczone przez zdjęcie w topie strony

Pozdrawiam

Ogłoszenia Szczecin - lokalny serwis bezpłatnych ogłoszeń Szczecina i okolic

Biuro rachunkowe Poznań

Ogrody zimowe

Witam,

generalnie stronka prezentuje się przyzwoicie, ale ;)

- brakuje mi cennika - wiem, że ceny podane są w opisach fontann, ale osobiście uważam, że powinna być oddzielna podstrona;

- galeria - mało efektowna - proponowałbym podział na kategorie np. mała fontanna, duża fontanna itd.

- ciekawe logo, ale jakoś wydaje mi się przytłoczone przez zdjęcie w topie strony

Pozdrawiam

1. Cennik wprowadzimy :) Zdarzały się przypadki, ze klienci pytają się o cennik, mimo, że jest on przy fontannach, itp. W górnej belce przed promocjami myślę, że będzie ok.

2. Galeria wymaga poprawy jednak. Mam te same odczucia co i Ty :P

3. Masz jakieś sugestie co z tym logo, może przesunąć je w lewo ?

1. Cennik wprowadzimy :) Zdarzały się przypadki, ze klienci pytają się o cennik, mimo, że jest on przy fontannach, itp. W górnej belce przed promocjami myślę, że będzie ok.

2. Galeria wymaga poprawy jednak. Mam te same odczucia co i Ty :P

3. Masz jakieś sugestie co z tym logo, może przesunąć je w lewo ?

hmmm...

ja raczej wstawiłbym logo nad zdjęciem w topie,

logo - i jakieś fajne hasło reklamowe

niżej menu, które teraz jest na samej górze - oczywiście menu należałoby nieco zmienić

niżej zdjęcie w topie

niżej bez zmian ;) choć czcionka na stronie ... hmmm... w końcu to są fantazje ;) a tu zwykły Arial ;)

wydaje mi się, że czcionka np. w menu - powinna nawiązywać do czcionki w logo ;)

Edytowane przez turtle

Ogłoszenia Szczecin - lokalny serwis bezpłatnych ogłoszeń Szczecina i okolic

Biuro rachunkowe Poznań

Ogrody zimowe

hmmm...

ja raczej wstawiłbym logo nad zdjęciem w topie,

logo - i jakieś fajne hasło reklamowe

niżej menu, które teraz jest na samej górze - oczywiście menu należałoby nieco zmienić

niżej zdjęcie w topie

niżej bez zmian :P choć czcionka na stronie ... hmmm... w końcu to są fantazje ;) a tu zwykły Arial ;)

wydaje mi się, że czcionka np. w menu - powinna nawiązywać do czcionki w logo :)

Odnośnie loga: Twój pomysł nie jest zły, tylko wiesz każda zmiana na stronie = wydatki.

Co do czcionki to fantazyjna ona nie jest rzeczywiście ;) Nad czcionką popracujemy.