M@k Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Czy ktos miał do czynienia z kantorami online? Czy jest to bezpieczne? W sensie że nie stracimy swoich pieniędzy. Ja myślałem o tym internetowykantor.pl, a może inne polecacie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Ja znam https://www.inkantor.pl/ - skorzystałem na razie tylko raz testowo, uruchomiony dosyć niedawno. Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurdziol Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Regularnie korzystam z Cinkciarza od ponad pól roku i nie miałem problemów. Pozdrawiam Jurdziol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemeks Opublikowano 21 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Do jakich celów poza zwykłym zakupem waluty na wyjazd wykorzystujecie kantory? Próbowaliście bawić się kiedyś w kupowanie waluty jak słabo stoi i sprzedawać w dobrych momentach? https://www.employear.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciu Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Ja korzystam regularnie z internetowykantor.pl. Złego słowa powiedzieć nie mogę. Po wysłaniu do nich przelewu jest księgowany w ciągu kilku minut. Po zakupie waluty jest ona na moim koncie po kilkunastu minutach. www.sagomedia.pl - usługi SEO copywritingu i wartościowe, merytoryczne artykuły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
websign Opublikowano 22 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2012 Ja zamierzam wykorzystywać do spłaty kredytu w CHF - kilkanaście groszy oszczędności na franku w porównaniu do spreadu w moim banku. Skuteczne pozycjonowanie stron www | Nowe randki internetowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vip-solution Opublikowano 23 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2012 Ja polecam cinkciarz.pl Kilka razy już korzystałem i spłacałem raty kredytu w EUR i nie mam żadnych zastrzeżeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dark Opublikowano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2012 Doczepiając się nieco do tematu, chciałbym pochwalić się projektem dobrych znajomych, gdzie możecie wymieniać waluty po średnim kursie NBP. Zapraszam na https://www.dobrykurs.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalifek Opublikowano 20 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 Korzystam z Cinkciarza, trafiłem na niego bo znałem nazwę z reklam. Prosta obsługa, szybkie transakcje, w dwie-trzy godziny waluta na rachunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.