aniec2 Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Witam poszukuje stabilnego hostingu seo z cpanelem i szybką instalacją skryptów (Wordpress). Korzystałem z neteasy ale wywalili wp z softaculous. Będę wdzięczny za porady! Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 na cpanelu nie odpalisz hostingu SEO. ja w neteasy mam wordpressa. pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniec2 Opublikowano 18 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 Faktycznie nie pomyślałem ja nie mam ;/ Miałem ale po aktualizacji nie widze instalacji ot tak z "palca" Wynajem kamer GoPro 2 i GoPro 3 Moderowany katalog stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 18 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2012 no to mail do nich pozostaje... serwer seo na hoscie dixie ma wordpressa 3.3 w instalatorze, inne nie wiem. pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o12.pl Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 W Softaculous spróbuj poszukać w zakładce blogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 na cpanelu nie odpalisz hostingu SEO. Dlaczego? cPanel w Polske to raczej rarytas ( jesli chodzi o fizycznie serwer w Polsce ) podobnie wiele adresów IP - jedno i drugie jest prostu drogie Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miz Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 po prostu cpanel nie ma mozliwosci latwego przypisania wielu adresow ip do jednego konta hostingowego tak jak directadmin. pozdrowienia. googlerulz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jehowy Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 No tak ale zawsze mozna przez WHM to zrobić Kody -25% na hosting w biznes-host.pl @mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebReklama Opublikowano 20 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Ale cpanel ma niestety jedno zasadnicze ograniczenie - 1 reseler = 1 dzielone IP, dedicated IP = tylko 1 strona na danym IP. Żeby zrobić tak, że na 1 IP mamy kilka(nascie/dziesiąt) stron trzeba tworzyć resellera i przypisać mu odpowiedni shared IP - wtedy wszystkie konta tego resellera które nie mają dedicated IP mają shared IP. Niestety jest to jedyne obejście problemu "1 IP = 1 strona" w cPanelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.