Achil Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Mnie dziwi, że ktoś dodaje stronę A, a we wpisie linkuje do strony B. Przecież można dodawać podstrony i jak ktoś chce więcej linków do strony B to niech doda jej podstrony jako główny wpis. Druga sprawa to im więcej linków wychodzących tym są słabsze. Ja mam pełne zaufanie do kursora, nie raz dowiódł swojej znajomości branży, więc u mnie również ten zapis umieściłem. Pozdrowienia Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesiu Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Achil, pewne rzeczy mogą się wydawać logiczne dla Ciebie, dla Twojego klienta niekoniecznie. W internecie znane są przypadki bezmyślnego kopiowania punktów regulaminu choćby w sklepach internetowych i nie zawsze taka praktyka dobrze kończyła się dla kopiującego. Pamiętaj też, że są osoby, które kupiły pakiety kodów jeszcze przed zmianą regulaminu, więc rozumiem, że ich obowiązuje wcześniejszy regulamin. A co do negatywnego wpływu większej liczby linków wychodzących to wytłumacz mi po co w takim razie droższe typy wpisów z linkami w opisie, skoro to obniża moc linków wychodzących? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Kursor napisał, że pozwoli na wykorzystanie kodów na starych zasadach. Achil a Ty jak zrobisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Więcej linków w treści - więcej anchorów do podstron. Pytam z ciekawości czy jest jakiś argument za tym by dawać dwie różne strony do opisu? Jakaś korzyść? Zawsze staram się iść na rękę klientom, więc do końca tygodnia abolicja Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmarek Opublikowano 29 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Dobre i to Trzeba zakasać rękawy i wykorzystac kody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Żeby było jasne, nikt tu nie chce utrudniać życia, kursor zapewne uznał że takie linki szkodzą projektowi, więc to dla dobra wszystkich. Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursor Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Zaczynam testowanie nowych funkcji związanych z wpisami z dodawarki. Na początek poszła zmiana zasady działania dodawarki. Do tej pory wpisy były "wypychane" jak najszybciej do katalogów docelowych i tam oczekiwały na publikację. Obecnie wpisy są wysyłane do katalogów docelowych jak "nadejdzie ich pora" (wg zadeklarowanego harmonogramu). Umożliwi to przerwanie publikacji wpisów (później możliwe będzie wznowienie) oraz w znacznym stopniu zmniejszy obciążenie katalogów w grupie (w czasie gdy dodawarka wysyłała jak najszybciej wpisy do katalogów docelowych generowane było spore obciążenie). To na razie tylko w moich katalogach. Jak testy wypadną pomyślnie nowe rozwiązania będą udostępnione wszystkim użytkownikom. Katalog stron na Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursor Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Wdrożyłem dzisiaj moderację komentarzy w grupie katalogów z centralnego panelu. Zachęcam do komentowania swoich (i nie tylko swoich ) wpisów. Teraz komentarze powinny być moderowane na bieżąco. Katalog stron na Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylar Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Jakieś multikody gratisowe pojawią się w przyszłości? Policyjny blog - https://niebiescy997.pl/. Informacje, ciekawostki, rekrutacja do służby w Policji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 Moje wpisy premium skończyły się i przeszły na zwykły, chciałbym je znów jako premium. Jak to zrobić? Dodawałem ręcznie nie z dodawarki. Można jakoś zmienić masowo wpisy z danego kodu na premium? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Achil Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 Musisz ręcznie - logujesz się i przedłużasz, w razie braku hasła, klikaj opcję przypomnienia. Pozycjonowanie i optymalizacja stron i sklepów internetowych -> grafpa.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursor Opublikowano 26 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 W katalogach w mojej grupie została uruchomiona obsługa adresu email, który jest wprowadzany wraz z wpisem. Obecnie wszystkie powiadomienia związane z wpisem (zatwierdzenie/odrzucenie/publikacja) są wysyłane na ten adres. Powinno to być pomocne dla użytkowników dodających dużo wpisów. Wpisy będą na jednym koncie w katalogach a powiadomienia będą wysyłane na różne adresy email. Po przetestowaniu funkcja zostanie udostępniona wszystkim użytkownikom WP-Kat. Katalog stron na Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskit Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 nareszcie:) Blasty Xrumer - Podlinkuj skutecznie wpisy w katalogach, preclach, profile, zaplecza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursor Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Dzisiaj przeprowadzam reorganizację typów wpisów. Od dzisiaj nie będą dostępne w sprzedaży wpisy PREMIUM i GOLD. Przez miesiąc pozostanie jeszcze możliwość dodania wpisów tych typów - dla tych, którzy zakupili już multikody. W ich miejsce dochodzą typy BRONZE i SILVER. Różnica polega na tym, że dotychczasowe okienka Promowane wpisy i Promowane linki zawierały linki bezpośrednie do stron. W nowych typach wpisów będą to linki do podstron z wpisami (linki wewnątrz katalogu). Przewiduję promocję na nowe typy wpisów. Informacja na temat promocji jeszcze dzisiaj. Katalog stron na Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursor Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 I obiecana informacja na temat promocji: kupując multikody za pośrednictwem formularza https://www.wp-kat.pl/zamow-multikody otrzymasz podwójny gratis. Np.: - zamawiając 5 multikodów BRONZE lub SILVER otrzymasz 2+2 multikody gratis = 9 multikodów w cenie 5 - zamawiając 50 otrzymasz 30+30 multikodów gratis = 110 multikodów w cenie 50 Edycja: Promocja ważna do odwołania. Nie krócej niż do 01.05.2013 Katalog stron na Wordpress Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.