Skocz do zawartości

[szukam] dobry serwer zamiast nazwa.pl

mweb.com.pl
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Szukam dobrego serwera (nie musi być tani ale pewny) - 99.9% zagwarantowanej bezawaryjności, min. 60GB, duży transfer, bez różnych ograniczeń jak na nazwie (czas działania skryptu PHP, maksymalna ilość plików na serwerze), łatwe podpinanie domen (raczej nie plesk i directadmin), administracja mailami, firma o dobrej marce - nie jakiś nowy twór który za pół roku się stoczy. Znacie coś?

wszystko inne (hekko, netmark, 8p.pl, linuxpl, vihost ) tylko nie ten syf "nazwa.pl" - dzisiejsza rozmowa z 4 pracownikami tej pseudo firmy była tak irytujaca że dramat a sprawa była prosta - mam 4 aplikacje na ich serwerze w sumie okolo 20GB danych, przez FTP problem bo ciągle rozłącza dostepu do SSH'a brak i jak tu przenieś to 20GB danych ( baza i poczta poszła bez problemu ), to pisze maile ze potrzebuje jeden plik spakowany zeby sobie to przegrać (WGETEM) i co sie okazało że nie ma takiej możliwości oni nie wykonają takiej usługi bo zmieniła się polityka, konsultant mi mówi że bym sobie plik php odpalił ktory robi kopie na serwerze a ja sie go pytam czy wie ile wyknuje się skrypt, i jesli jest mistrzem to nich spakuje 20GB w 30 seknud bo tyle sie wykonuje skrypt na ich serwerach. Tyle w temacie nazwa.pl

Edytowane przez cinmar

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" 

https://www.hekko.pl/hosting_dedykowany.html - mam ( poleca) konkto MaxHD śmiga aż miło Support jak zawsze profesjonalny, w kazdej chwili mozesz sobbie dokupić dodatkowe opcje, minusem jest Brak pełnej opcji SSH ale ograniczone wystarcza jak cos mail i po sprawie

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" 

mam 500 000 plików i nie mogę nic już wgrać chociaż mam kilka GB wolnej przestrzeni..

Mało który współdzielony udźwignie takie ilości plików.

Znaczna część już na samym backup polegnie i pogoni.

Podłączę się pod ten temat.

Poszukuję hostingu który nie ma limitu transferu (obecnie zużywam nawet 800 GB miesięcznie) tak jak np. nazwa.pl ale w niższej cenie.

Możecie coś zaproponować?

"Ale kochany! Nie ma żadne "tylko"! Nic! Żadnej roboty nie wezmę, nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem!"
1% dla Antka

Ania M.