Skocz do zawartości

Masowe sprawdzenie zaindeksowania w google


pawelek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś z Was ma, zna lub pokusi się o zrobienie prostego narzędzia:

- my podajemy w pliku tekstowym (lub okienku) listę URL'i

- narzędzie zwraca listę - zaindeksowanych stron lub listę niezaindeksowanych stron w google.

Wiem, że takie coś ma np. xRumer, no ale jest ciut drogi.

Edytowane przez pawelek
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel

Komora normobaryczna montaż -> Normobaria budowa i instalacja komory normobarczynej i jej hydrauliki.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=996394 Oczywiście bez tanich proxy się nie obędzie Edytowane przez Mion

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel

Komora normobaryczna montaż -> Normobaria budowa i instalacja komory normobarczynej i jej hydrauliki.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Mion => jeśli możesz, zaplanuj w przyszłych updatach pingmajstera opcję kopiuj-wklej ze schowka, bo strasznie meczy tworzenie plików/usuwanie z bazy.

Natomiast sam pingmajster jak najbardziej polecam :rolleyes:

designgraf -> ale nie podaje liczby site dla stron, jedynie jest/nie ma(chbya że się mylę ?) ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

@innymi tego

Tym to możesz sobie sprawdzić kilka adresów, a nie kilka tysięcy :)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel

Komora normobaryczna montaż -> Normobaria budowa i instalacja komory normobarczynej i jej hydrauliki.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 7 miesięcy temu...

istnieje takie narzędzie jak linkcheckpro.com dzialajace pod windowsem?

pytam gdyz daje do przefiltorwania liste wpisow zeby sprawdzic gdzie jest faktycznie link i nie dziala opcja download.

gdy natomiast kopiuje wynik z htmla i probuje wstawic do arkusza kalkulacyjnego to skraca mi adres z pełnego do takiego w postaci: https://www.adreskatalogu(....)wpis.html. Chodzi o to ze pojawia sie wielokropek w srodku linku.

pozdrawiam

Publikacje artykułów sponsorowanych: textpistols.pl

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności