Buncol Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Cześć, Zna ktoś może jakieś dobry tutorial uploadu zdjęć z wykorzystaniem PHP, JS, Jquery ? Chodzi mi o podobne rozwiązanie do tego, które używane jest na allegro czy otomoto. Z góry dzięki, Pozdrawiam Marcin Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 https://www.google.pl/search?hl=pl&q=jquery+file+upload > do wyboru. HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 Mion wiem, że Google wie najlepiej. Zerkałem tam wcześniej Ale może ktoś ma coś konkrentiejszego Ogólnie podoba mi się to: https://blueimp.github.com/jQuery-File-Upload/ tylko nie jest do końca tak jakbym chciał. Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebReklama Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Podejrzewam, że "tak jak bys chciał" to możesz nie znaleźć i trzeba będzie troche w kodzie pogrzebać, pokombinować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casser Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 A jak dokładnie byś chciał? Co nie pasuje w tamtym skrypcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buncol Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 A jak dokładnie byś chciał? Dokładnie tak jak np. upload fotek na allegro, czyli np. nie naciskasz przycisku start, a plik uploaduje się z automatu. Co nie pasuje w tamtym skrypcie? Jego kod jest za bardzo rozbudowany, a nie miałem czasu aby posiedzieć nad tym kodem. Tymczasowo zrobiłem to co musiałem w samym PHP bez JS, ale pewnie wrócę do tego skryptu. Fotografia ślubna: www.marcindrechna.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.